Kızlar ayakta işeyecek

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4824 gün önce görüldü
kizlaar' hadi iyisiniz ' Ayakta hacetinizi gorebilirsiniz' bu bulusla erkeklere tas atildi ' sizin haberiniz yok ama kullanilmaya baslandi bile

ya aslinda' dunyada uzun zamandir var yaklasik 6-7 senedir bizim eczanelerde de var ama hepsinde yok''

kizlarin cinsel organlari biz erkeklere gore daha cabuk mikrop kapmaya elverisli' malesef boyle' en ufak belini usutmenin ne demek oldugunu kizlar iyi bilir' hatta antibiyotigi daha iyi tanirlar bize gore'' baketeri ve enfeksiyon kapmak kolaydir''

Kizlar genelde misafirlige gittikleri tuvaletlerden veya umuma acik kolozetli tuvaletlerde mikrop kapabilme riskini tasir' cunku daha once wc ye oturmus bir kadin ' cok agir bir kadin hastaligi mikrobu veya bakteri tasiyor olabilir''

insanlar daha cok kucuk tuvaletini yapma ihtiyaci duyarlar''

Kadinlarin anatomisinden yola cikarak' cantalarinda tasiyabilecekleri ayakta hacetini gorebilecek ' kartonlar satiliyor' dusnulmus

diyelim wc pis' minik katlanmis kartonu aciyorsunuz cok basit dogrultup' yerine takiyorsunuz' ayni bir erkek gibi kartn anatominize gore yapilmis''

gulmeyin' gercek diyorum'' var boyle bisey eczanede turkiyede've satin alinip kullanima baslandi bile''

bakin iste boyle

p-mate-example.jpg

pee.jpg

shepeeinstructions400.jpg

ayni erkek gibi iserken de biz erkekler gibi is muhabbeti

yukardakiler kiz ' bakin nasilda pisuvarda cis muhabbeti kurmuslar''

cocukluktan kalan bir eksiklik belkide tamamlandi hayirli olsun hersey saglik icin 'degil ayip degil cinsellik.

Kizlarin da biz erkekten bir farki yok'iste bir gercek

yazi kurgu kendime aittir
Cachondon.png
....(bizim sınıftan bir arkadastan gelen e-mail dır ismi görkem biz ona sapık görkem dıoruz..:))

en sonunda dünyanın en büyük sorunlarında biride böylece çözülmüş.

erkeklerin bile oturarak yapması gerekirken kızları ayağa kaldırmanın lüzumu neydi?

Eski konulari hortlatmissiniz
bu haberi ilk gordugumde de son derece sacma ve gereksiz bulmustum hala oyle dusunuyorum
bence her iki cinste her zaman oturarak ihtiyac gidermeli
hem hijyen hem saglik acisindan

hahahhahaha :D

Abi nerden buluyorsunuz bu bilgileri :D halen gülüyorum ya :D :D

Neden bu ayakta işeme fantazisi erkeğe özenmeler hem kartonu cebinde mi taşıyacak yapsın işte oturarak ala ala..

aman bi eksiğiniz kalmasın
gel işe gel

Eski forumda neler oluyormuş ya... hep bir şakalar, her şeye gülmeler...

Ekran görüntüsü 2020-11-29 132736.jpg

Geri