Kızlar 30 bin Euro’nuz Var mı?.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Niye sordun demeyin çünkü hayırlı bir iş için sordum isteyene Avrupa’da oturum aldıracağım anlaşmalı bir evlilikle hayatınızı kurtarın para peşin hem sevap hem ticaret..

Sade vermez gider faize yatırır sağlama alır kendini

@ismail89 hep yurt dışına gidip bir hatun bulup yaşamayı arzuluyor. Ama benim bildiğim @ismail89 pasaport parasını dahi benden istiyor.
34 bin € biraz fazla gibi @Yabani

Burda 80 bin frank istiyorlar artı telefon ek Masrafları tatil giderleri onlarda uyandı

Yabaniye o parayı vereceğime gider isvicredeki bir ton akrabamdan biriyle formalite icabı evlenirim daha iyi. Ben daha uyguna size Almanya İsviçre damat gelin bulurum arkadaşlar...

30 bin verip yabaniyi gönderirlerse
şaşırmam
kim alırsa alsın banane

Yabaniye o parayı vereceğime gider isvicredeki bir ton akrabamdan biriyle formalite icabı evlenirim daha iyi. Ben daha uyguna size Almanya İsviçre damat gelin bulurum arkadaşlar...
Versen manyaksın zaten

30 bin euro'a:
Koca alınır, satılır, bulunur ve hatta yerine yenisi konulur ltd. şti.

İşçi yapacam işçi gejooo yoksa üstüne parada verseler almam sizi

Yabani biraz geç kaldın bence. Eski Türkiye olsaydı bayağı para kazanırdın. Ama şimdi yeni Türkiyedeyiz ve burada herkes refah içerisinde yaşıyor, herkesin güzel bol kazançlı işi var. Kimse para verip gitmez. Sen istersen Türkiye'ye para ile işçi getir daha kazançlı çıkarsın. Bay Recep sayesinde Türkiye uçuyor ve herkes bize gelmek istiyor

0.55 kuruş 1 bira almanyada.
kuzen diyoki 10tl ye 70lik raki aliyoz yere dokuoz sıkıntıdan Xd. bunlarin hepsi manyak 2016 model golft tsi 12bin tl .p

O göz boyama ekonomisiydi kredi hayal dünyası şimdi acı gerçeklerle kaldılar üretim yok hep tüketim bizde imrenirdik meğer elalem borçla alem yapıyormuş şimdi bedel ödeme zamanı hep köprü yaptı yol yaptı hastane yaptı avm yaptı bir tane fabrika yok mutlu sona yaklaştınız.

0.55 kuruş 1 bira almanyada.
kuzen diyoki 10tl ye 70lik raki aliyoz yere dokuoz sıkıntıdan Xd. bunlarin hepsi manyak 2016 model golft tsi 12bin tl .p
0,55 € bir bira ve 70 lik yeni rakı ortalama 12€. Almanya şartlarında bedava sayılır.
Bir kaç ay önce bir karton 70 lik Tekirdağ aldım ve ve 90 € ödedim. Türkiye ile karşılaştırınca gerçekten bedava.

Sener sen in flimi gibi olmasin buda.paralari toplayipta dag basinda birakmayasin hatunlari.her yer dolandiri dolu anam kimi inek bank kuruyor.kimi devletin koprusunu satiyor.kime guvenicez arkadas

Geri