Kızlar 1 Haftada Kesinlikle 10 Kilo Vereceksiniz

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şaka şaka :D Benim kızların anlayacağı ufak bir problemim var dikkat çekmek istedim.

Malumunuz anneler günü geldi çattı bir kaç model gösterip fikirlerinizi almak istiyorum.

15b.jpg

13b.jpg

11b.jpg

Bu üç Pardesu mü Kap mı artık adı her neyse arasında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz?

2 numara =))

Notundibi: Ben konuyu açan adamdan konu içini anlıyorum artık aksjsndlnddn yemedik :p

Ben 2 yi goremiyorum ://
Biri gorsel atsin :p
Dipnot: Ben Yek yazdi diye girdim valla, kilo yuzunden degil :D

En güzel görünen bence 2.numara.

Esmer bir anne ise ; Pudra pembesi, bebe mavisi, açık yeşil
Kumral bir anne ise ; 1 ve 2. gayet uygun. Yan seçim olarak mor ve yeşil.
Açık tenli bir anne ise ; Kırmızı, siyah.

Hocam en iyisi sen kıyafeti falan bırak şu modellerden birini kap annene el öptürmeye götür, en güzel hediyeyi vermiş olursun : )

Kesinlik 2. Hem şık hem sade.
Konu basligina bak ya:D

2 ve 3 çok şık ama bunlar sanki anne işi değil de genç işi gibi. Tabi annenin giyim tarzını bilmediğim için söylüyorum.

Hocam en iyisi sen kıyafeti falan bırak şu modellerden birini kap annene el öptürmeye götür, en güzel hediyeyi vermiş olursun : )

Hacı hemen iletişime geçiyorum valla en büyük hediye o olurdu sanırım :D Ama işin bide şu yanı var bu fotoğraftaki ablaların ham halleri önemli :D Vermişler dodge burn u photoshopta patlatmışlar yani.

2 ve 3 çok şık ama bunlar sanki anne işi değil de genç işi gibi. Tabi annenin giyim tarzını bilmediğim için söylüyorum.

Annemle yan yana geldiğimizde ablanız mı diyorlar .p O derece yani.

Katkılarınızdan ötürü cümleten teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri