Kızını okutmayıp, karısına kadın doktor arayan zeki insan

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Önüne çıkan her kadını yatağa atma hayali kurup evlenirken bakire kadın arayan erkek modeli ile aynı fabrikanın üretimi olduğunu düşünüyorum.

Tuhaf bir kafa,
Bunu doktor olmuş erkeğe dokunmam diyeni de vardır. Bunu diyen kadın, o zaman doktor olmasaydın, git evinde otur diye cevap vermişliğim. Üstüne şikayet edip o hastaneden polikliniğe gitmişti.

E senin kızdaki namus okur yollu olur ama başkasının öyle değil.

Kafası kırılası beyno tiplerdir.

cocugun kızı erkegi yoktur hepsi yavrudur onlar icin can verilir yeterki okusunlar baba sırtında tas tasır gene okutur.Kız cocuklarının okuması bu devirde dahada onemli erkege maddi yonden bagımlı olmamaları lazım iştedimi kocasının sırtına tekmeyi vurup gondermeli bu nasıl olur kendi ekmegini kendisinin kazanması ile tabiki kızlar kesinlikle okumalıdırlar.Aile dinen ona kücükken asısını vurup dinini ogretmesi lazım her ikisi bir arada olmalıdır.

başörtüsü yasağı yüzünden okuyamayan kızlarımız
şimdi herkesin bi yerlerinden özgürlük fışkırıyor
hey yavrum hey

İslam bunu gerektirmiyor. İnsanlar cahilliklerini islam kılıfı ile kapatmaya çalışıyor. Bireysel yanlışları inanca dine yüklemek yanlış. Cehalet her yerde her dinde var.

Bende çocuğumu çöpçü yapmak istemiyorum ama her sabah copumu kapıya koyuyorum.
Toplumlar böyle farklı yasayislarin farklı seçimlerle bir arada barış ve huzur içinde yaşiyor olması gerekir ..
Şimdi değinmek istediğim kızların okuması okumamasi değil
Kalıpları neden bu kadar ucuz yuttugunuz ..
Içinizde hiç kuskucu bir yan olmayışı ..

Herkes namussuz tek namuslu olan kendisi.

Geri