Kızılderili isminiz ne?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Düşünün ki şu anki hayatınıza değil de, bir Kızılderili kabilesine doğmuşsunuz. Tipi ismi verilen büyük çadırlarda yaşıyor, başınıza tüyler takıyor, at binmeyi, ok atmayı, avlanmayı biliyor, Büyük Ruh ile iletişime geçiyor adeta doğa ile konuşuyorsunuz. Yer ve göğün tüm sırlarına ermiş bir Kızılderili olsaydınız, acaba isminiz ne olacaktı?

Test:Kızılderili isminiz ne?

Sıçrayan Balık
Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.

:kiki:

Sıçrayan Balık

Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.

Bana da sıçrayan balık çıktı..:T: Bu nedir, hepimiz aynı çıkmışız, oynamıyorum ben..! : )

Karga Kral

Sizin Kızılderili isminiz Karga Kral onları özel kılan çok uzun yaşıyor olmalarıdır. Yüzyılların tanıklığıyla getirdikleri bilgiyi zekalarıyla birleştiren, esasen son derece bilge ve karizmatik kuşlardır. Eşsiz bir gözlem yeteneğine sahipsiniz, çevreniz de oldukça geniş. Pek çok konudan haberdarsınız. Çok gereği olmadıkça durumlara müdahale etmiyor, ağzınızdan çıkan tek bir sözle insanları etkileyebiliyorsunuz.

Bolluk Getiren

Bir Kızılderili olsaydınız isminiz Bolluk Getiren olurdu. Sizin elinizi dokundurduğunuz her şey adeta büyülenmiş gibi çoğalıyor. Gerek kendinize gerekse çevrenizdeki insanlar bu bereketinizden faydalanabiliyor. Toprakla uğraşmak ya da keyfiniz yerindeyken mutfakta zaman geçirmek sizi kendinize getiriyor. Kullanılmayan eşyalara yepyeni biçimler vererek yaratıcılığınızı konuşturuyor, çevrenizdeki insanlara ilham veriyorsunuz.

Bana farklı çıktı sevdim bunu :p

Karga Kral

Sizin Kızılderili isminiz Karga Kral onları özel kılan çok uzun yaşıyor olmalarıdır. Yüzyılların tanıklığıyla getirdikleri bilgiyi zekalarıyla birleştiren, esasen son derece bilge ve karizmatik kuşlardır. Eşsiz bir gözlem yeteneğine sahipsiniz, çevreniz de oldukça geniş. Pek çok konudan haberdarsınız. Çok gereği olmadıkça durumlara müdahale etmiyor, ağzınızdan çıkan tek bir sözle insanları etkileyebiliyorsunuz.

Karga mı :kiki:

Bolluk Getiren

Bir Kızılderili olsaydınız isminiz Bolluk Getiren olurdu. Sizin elinizi dokundurduğunuz her şey adeta büyülenmiş gibi çoğalıyor. Gerek kendinize gerekse çevrenizdeki insanlar bu bereketinizden faydalanabiliyor. Toprakla uğraşmak ya da keyfiniz yerindeyken mutfakta zaman geçirmek sizi kendinize getiriyor. Kullanılmayan eşyalara yepyeni biçimler vererek yaratıcılığınızı konuşturuyor, çevrenizdeki insanlara ilham veriyorsunuz.

Bana farklı çıktı sevdim bunu :p

Bolluk getiren, gelirken banada KokoKola gelir
:p

Bolluk Getiren

ee ben yani nolcaktı başka.
çok mübarek bir insanım.

KaraBiber Bolluk getiren daha ne iş yapar çıkraksın işte sosyete adı o bolluk getiren he çadırımda ekmekte kalmamış bide 2 ekmek be çırak :p

Ben gelince tarlalar başak dolar ben gelince yağmur yağar bereketim öyle bir zahmet kargacık sende ekmeğini kendin yap *Kei :D:D

Şıkta sesimiz güzele işaret ettim karga çıktık o soruda yanılgı var :p

KaraBiber 2 Ekmek 1 adet domates 1 adet barış çubuğu hadi :p

Bence sen orda sesimle kaçırırıma işaret etmişsin kandırma milleti alksjkjs *Kei:D:D:D

Karga Kral
Sizin Kızılderili isminiz Karga Kral. Kargalar, kötü sesleriyle ünlü olabilirler ancak onları özel kılan çok uzun yaşıyor olmalarıdır. Yüzyılların tanıklığıyla getirdikleri bilgiyi zekalarıyla birleştiren, esasen son derece bilge ve karizmatik kuşlardır. Eşsiz bir gözlem yeteneğine sahipsiniz, çevreniz de oldukça geniş. Pek çok konudan haberdarsınız. Çok gereği olmadıkça durumlara müdahale etmiyor, ağzınızdan çıkan tek bir sözle insanları etkileyebiliyorsunuz.

Oturan Mahmut

Kabileyle pek alakanız yoktur. Genelde yer, içer ve s.çarsınız. Birde bakmışsın ki sabah olmuş. Öyle dumanla haberleşeyim, yok efendim soluk benizlinin kafa derisini yüzeyim gibi dertleriniz yoktur. Arada bir Mustang'ına biner onuda beceremezsin. Anan iki sincap testiculum'u pişirirse yersin, pişirmezse ekmek arası domates, peynir, zeytin yaparsın. Sen bence Kızılderililerin Türk soyundan gelebileceğine bir kanıt olabilirsin :p

Sıçrayan Balık

Geri