Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yeni Bölümünü Aniden Durduran RTÜK'e Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi!

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ay ne bilim valla..hic izlemedim cünki adamin kaslari Breschnew in kaslari gibi.
Korkunc

Alev hamile kalcakmış öyle söyletilerr var....ıyyyyy..

Bambaşka biri izliyom ben. Yeteneksiz Hande'ye rağmen çok iyi dizi.

Biraz saçma bir dizi ama tabii rtüke ne oluyor. Adam eşini aldatıyor o da geri o eve dönebiliyor ve bunu halka örnek diye gösteriyorlar. Kadını çaresiz gösteren saçma bir dizi

Hiç saçma bir dizi değil ilk başta ben de çok önyargılıydım ama baktıkça ne kadar da Türk milletini anlattığını gördüm. En çokta gururdan ölen Umut un karısının arabasını kendi satması ne kadar ucuz bir hareketti gururu kenara bıraktı çok iyi gidiyor dizi bunlar bizim milletin hareketleri işte çelişki menfaat ve de namus namus diye gezip en derin namussuzlukları kendileri yapmaları devam o yüzden :)

muhafazakar kelimesini türkiye'de akpli olan insanları şirin göstermek için kullanıldığını biliyoruz. oysa muhafazaka ettikleri tek şey yarattıkları ucube sistemdeki konumları. akp'nin belli ki hoşuna gitmemiş. hala devam ediyor mu yayınlanıyor mu bilmiyorum hiç seyretmedim.

Hiç saçma bir dizi değil ilk başta ben de çok önyargılıydım ama baktıkça ne kadar da Türk milletini anlattığını gördüm. En çokta gururdan ölen Umut un karısının arabasını kendi satması ne kadar ucuz bir hareketti gururu kenara bıraktı çok iyi gidiyor dizi bunlar bizim milletin hareketleri işte çelişki menfaat ve de namus namus diye gezip en derin namussuzlukları kendileri yapmaları devam o yüzden :)
Gururdan olenlerin cogu karisinin alyansini bile satiyor

Geri