Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yeni Bölümünü Aniden Durduran RTÜK'e Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi!

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
o toplu yemek yedikleri bölüm, hani hesaplaştıkları akşam, o dizinin finali o bölüm olmalıydı; ne karıştırıyorsun daha sen saçma sapan… benim için dizinin finali odur. bir de edip’in ölümünü açıklasalardı yeterliydi, yok öyleydi yok böyleydi gerzek bir hal aldı dizi
Sonunu izlemedim, nasıl bitti bilmiyorum.. Nerde bırakmaları gerektiği asla bilmiyorlar ki.. tuttu diye illa sundurecekler kaliteli iş yapmayı pek umursamiyorlar bence.
Seviyor sevmiyor vardı onun da ilk bolumler çok güzeldi o kadar egleniyordum ki izlerken. Sonra öyle sacmaladilar, işin içine dram falan kattılar bok ettiler canım diziyi. o dizi de nasıl bitti bilmiyorum. Benim huyumdur ben illa sonunu göreyim demem sıkıldığım an bırakırım.

Durdurur tabi. Tamamen yasaklansın.

Tuvalete sağ ayakla gitmeyecek kadar inanç sistemine bağlı olan Pembe, işler istendiği gibi gitmeyince nasıl da sekuler hale geldi.

Ulan senin durumun açık net. Okur suratına telaki selaseyi apo, verir eline neyse mehrin, oturursun mabadın üstüne. Var mı öyle yok boşanmam yok kocamı kaptırmam!

Yallah..

Son düzenleme:
yeni bölümü yarın izlicem, tek temennim birsen hanımın yazdığı apo - alev otel odası sahnelerinin bu bölümde olmaması. daha hazır değilim… alev’in yeni sezon hali o kadar kusmuk gibi ki, hep ileri sardım… pinko delirirken nilay’ı izlemek için deliriyorum <3 mustafam ben böyle delirmem di mi…

Aşşırı samimiyetsiz bir bölümdü… Nursema, babasının aleve aşık olduğunu biliyordu ama ne hikmetse ‘sin biliyir miydin’ diye umuta soruyor… Ömer Bey, evli olduğunu kıvılcımdan saklayan, kendi değilmiş gibi efeleniyor. Neymiş mutsuzmuşmuşmuş… Ben kandıran değil, kandırılanım dedi Alev, burada haklı… Ama yani Alevcim, senin de gönlünü kaptırdığın adamın evli olması yetmiyormuş gibi bir de çirkin ayol… Kendine gel, silkelen…..

Yorum yaparken apo'nun aslında "saldıray durgun" olduğunu hatırlayın. Herşeyi daha kolay sindirirsiniz

Bir yüzüğümüz yoksa Apo’muzu bulamadığımızdan belki de… Üzülmeyelim ve beklemeye devam…. Sklsk

Ben ikisini de izlemiyorum canisss önüme düşen videolardan hakimim konuya. Beni listeye ekleyebilirsin. sklksk
Kızılcık bile daha iyi cidden yalı çapkınından. Bir narsistin o kadından öteki kadına atlamaları yani yalı çapkını…

yeni bölümü yarın izlicem, tek temennim birsen hanımın yazdığı apo - alev otel odası sahnelerinin bu bölümde olmaması. daha hazır değilim… alev’in yeni sezon hali o kadar kusmuk gibi ki, hep ileri sardım… pinko delirirken nilay’ı izlemek için deliriyorum <3 mustafam ben böyle delirmem di mi…
bir pazar sabahı manyak gibi erken uyandım ve kızılcık şerbo yorumlayım mı dedim acaba? belki de… alev’le apo bi anda öpüşecek diye tetikte bekledim çünkü bir bıyık ve dudak kavuşumunu daha kaldıramam. (ibo-hülya) ilişkilerini açıkladığı yerde ve sonrasında herkes o kadar iyi oynamış ki bu olay gerçekten yaşandı gibi düşünüyorum. çakır ve bihter cenazesini yüreğinde hissedenlere mi döncez biz bu diziyle? bölümde yine en kusmuk yerler dümdüz cümle kuran adama her seferinde “her cümlen ders gibi” diyen alev samimiyetsizliğinin olduğu sahneler… fragmandaki kıvo - erto sahnesi de ömer’in ameliyat masasından kalkmak için gördüğü kabustur işalla… hayırlı günler.

ya güzelim o adam tespit için izliyodur, dalga geçmek için izliyodur. ama siz direkt gözümde canlandınız çekirdek çitleyip izlerken sorry yani
klahsojahjsuhajaja aynn kank. tespit için yalı çapkını izliyordur.gahshhahahah sabah sabah yaghsh tespit için izliyordur dediajajaj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim kimi dolandırmış, hangisi zengin, kim kötü yola sürüklenmiş,.......?

Geri