Kızılcık Şerbeti Dizisine Utanç Verici Ceza !

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

RTÜK ceza vermişti! Kızılcık Şerbeti oyuncuları sitem etti! Ceren Yalazoğlu bakın ne dedi​

Kızılcık Şerbeti’nin başarılı oyuncuları 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Bazı sahneler yüzünden RTÜK tarafından ceza alan diziye dair konuşan oyuncular karara tepki gösterdi. "21. yüzyılda yaşıyoruz ya" diyen oyunculara kararı 'utanç verici' buldu.​

RTÜK ceza vermişti! Kızılcık Şerbeti oyuncuları sitem etti! Ceren Yalazoğlu bakın ne dedi

'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e 'Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan ve Ceren Yalazoğlu Karakoç konuk oldu.
Gerdek sahnesi nedeniyle RTÜK'ün %5 para cezası ve 5 kez program durdurma cezası verilmesinin ardından oyuncular isyan etti.
3576113_f1a825ceaa0bdf2de4ca707a6495f856_1366x1366

Kızılcık Şerbeti'nde 'Nursema'yı canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç ise, "Dizinin rahatsız eden tarafı bu kadar gerçekçi olması. Utanç verici bir karar" dedi.

3576113_58706939f10a4925bae71da9a3b0f757_1366x1366

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Kıvılcım Arslan' karakterine hayat veren Evrim Alasya ise "21. yüzyılda yaşıyoruz ya bunu tartışıyor olmak şu anda... Gerçekten anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Valla çok sansasyonel bir dizi. Arada youtubede denk geliyorum yorumlar fena Sjsjsj

ben çok seviyorum en başından beri izliyorum
oyunculuklar çok iyi özellikle kıvılcım
başka bir dizide akrep ile tanımıştık

Atv de oynuyor izlenimi verdi fakat mevzu baska sanirim. Hic izlemedigim icin bir sey diyemeyecegim
Çok sıkıntılı bir dizi. Mutaassıp ve çağdaş aile çarpışması. Çağdaş kız biraz mutaassıp erkek aşkı işte ama kadına şiddet içeren tüm renkler görebilirsin sklsksk

Çok sıkıntılı bir dizi. Mutaassıp ve çağdaş aile çarpışması. Çağdaş kız biraz mutaassıp erkek aşkı işte ama kadına şiddet içeren tüm renkler görebilirsin sklsksk
Biraz baktimda farkindaliktan ziyade boyle seylerin izlendigi gerceginden yola cikmislar gibi geldi. Senaryo klasik dizilerin "biz mesaj veriyoruz" versiyonu sanki. Yillardir skntili aileler ve 2 ayri dunyanin insani varyasyonlari ile ekmek yedikleri icin bunlarda oyle yapmis. Kirmizi odamiydi neydi onun gibi bir anlatim olsa amenna ama hem ayranimiz dokulmesin hem de gozumuz irkilmesin derken klasik ortadogu da gecen vahsi ailelerin entrika dolu yasamlari ve arkadan is ceviren enisteleri ve baldizlari dizisi gibi olmus. Ekledikleri tek sey basortusu mevzusu olmus ki izlenebilmesi icin mevcut zamanda mukemmel bir kamuflaj olmus. Size iyi seyirler abiler ablalar. Kadina siddet'i onlar anlatmasa bilmiyorduk sanki aw1k

Abi wiltord konulari insanda sinir yapiyormus onu ogrendim.

Biraz baktimda farkindaliktan ziyade boyle seylerin izlendigi gerceginden yola cikmislar gibi geldi. Senaryo klasik dizilerin "biz mesaj veriyoruz" versiyonu sanki. Yillardir skntili aileler ve 2 ayri dunyanin insani varyasyonlari ile ekmek yedikleri icin bunlarda oyle yapmis. Kirmizi odamiydi neydi onun gibi bir anlatim olsa amenna ama hem ayranimiz dokulmesin hem de gozumuz irkilmesin derken klasik ortadogu da gecen vahsi ailelerin entrika dolu yasamlari ve arkadan is ceviren enisteleri ve baldizlari dizisi gibi olmus. Ekledikleri tek sey basortusu mevzusu olmus ki izlenebilmesi icin mevcut zamanda mukemmel bir kamuflaj olmus. Size iyi seyirler abiler ablalar. Kadina siddet'i onlar anlatmasa bilmiyorduk sanki aw1k
Farkındalık yaratmaz bizim ülkemizde. Özenti oluşur sadece. Zaten izlenmese yapmazlar. Reyting amaç sadece. Bence başarılı da oldular.

Farkındalık yaratmaz bizim ülkemizde. Özenti oluşur sadece. Zaten izlenmese yapmazlar. Reyting amaç sadece. Bence başarılı da oldular.
Buna gelene kadar ozenebilecekleri yetistirilme tarzlari var zaten insanlarin. Tamam diziler israf ama yine olandan kopya cekiolar oyleyse ilk kopyayi kim cekmis diye paradoksa girioz ajdbdbdb
Dizi ozendiriyorsa diziyi cekenler nerden ozeniyor dizisini cektikleri toplumdan.
Ama bunu yapan toplum diziden once varsa ozenmedende yapabiliyorlar. Hangisi hangisinin ekmegini yiyor bi dusunun.

Geri