Kızılay harikası..

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Şimdi radyo dinliyordum. Bir küçük kız çocuğu "Ben lösemi hastasıydım. Hiç tanımadığım bir abla veya abi 15 dakikasını ayırarak bana kocaaaman bir ömür verdi. Teşekkür ediyorum.." diyordu. Kendimde gönüllü beyaz kan bağışcısı olduğum için çok hoşuma gitti. Düşünüyorum da, yıllardır gönüllü kan bağışcısıyım ve 2 yıl önce Bodrum-Meydanda kanbağış aracın da gönüllü beyaz kan bağışcısı olduğum gün aklıma geldi. Dünya tatlısı bir çocuğun bu yaşama tutunmasına vesile olmanın mutluluğunu hayal ettim. İnşallah nasip olur. Arkadaşlar, inanın kan bağışı yapmak hem vücut için faydalı ama asıl mutluluk sebebi iç huzuru sağlıyor. Kan bağışında bulunun ve beyaz kan içinde gönüllü olun. 10 yıl önce dedem hastaneye yattığın da ben refakatçi kalmıştım. Gece saat 03:20'de bir hasta yakınının yalvarır gözlerle oda oda dolaşıp 0 negatif kan aramasını asla unutmuyorum..! Daha önce de kan veriyordum ama ne zaman denk gelirsem. O günden sonra her 3 ayın bitiminde neredeyse gidip kan vermeye başladım. Size ben yalvarıyorum, lütfen kan bağışı yapın. Kanınız yenilensin ve yaşam için yeni umutlara vesile olun. Saygılarımla....

Yoruma kapalı demediğiniz için yazıyorum kamil bey Kan bağışı gerçekten önemli yine güzel bir noktaya değindiniz teşekkürler iyi akşamlar.

Geri