Kızıl_mavi

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde hiç bir sözlüğe yorum yapmadım ama istisnai kişiler her zaman olmalıdır.

Forumda pek sık denk gelmesek de aynı yada ayrı fikirlere sahip oluyoruz. Tartışmaların dozunu biraz kaçırsa da niyetinden hiç bir şüphem yoktur.
Yeni bir tartışmada görüşmek üzere

Fakemisin ? :T:
Uzaktan uzağa bile bu samimiyeti , enerjiyi vermenin başka tarifi yok buralarda :p

lgbt onur yürüyüşü başlığında ne kadar güzel ifadeler kullanmış ve ne kadar da doğru söylemiş. sevdiğimiz bi abimiz gördükçe okuyoruz yorumlarını.

Bende olumlu düşünceler uyandıran, iletişim becerileri güçlü bir abimiz izlenimi veriyor.

Hep var ol forumda.

Bol beğeni yapan biri.
Üslûplu ve saygılı sanırsam.

Çok efendi bir kişiliği var.Üslubu düzgün karşısındaki insana saygısı olan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi bilen, yazdığı yorumlara genelde katıldıgım beyefendi bi arkadaşımız. Ve ayrıca çokta mütevazi bir insan. Duruşunu hiç bozma inşallah hep böyle kal olur mu (:

kendisini tanımıyorum ama foruma üye olduğundan beri bir kere taşkınlık yaptığını ya da belirli bir zümreyi küçük düşürdüğünü görmedim. daima belli bir renkte olmayıp haklının rengine bürünen bi objektifliği var. bir de konuda bi mesajı beğenince diğerlerine de kıyamayıp tek tek onları da beğenen kocaman minnoş yüreği. ahshdjsja abi saygılar.

Çakışan fikirlerin yakıştığı en iyi münazara onunki.

Övüş kulübü gibi övülmüşsün zaten. Daha çok yaz okusunlar belki biraz kültürlenme yaşarlar.

Farklı açılardan baktığımız halde aynı ayrıntıları görüyoruz seninle ..
Senin gibi naif ve daha olgunca bir üslubum olsun isterdim doğrusu ..
Sanalımın dışına taşıyabileceğim nadir insanlardansın ..
Aynı ortamda bulunmak şereftir bana ..

Buaralar göremiyorum abimi :'(

tanımadığım halde içten içe saygı duyduğum birisi.

Forumda herkese saygılı bir o kadar da içten biri. Çok sevdiğim ve değer verdiğim üstad.

Çok saygılı her ortama ayak uyduran biri.

Şöyle iki lafın belini kıramadık, mümkün mertebe konularda denk gelmeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri