Kızıl_mavi

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben öyle pek yorum takip edemiyorum, vaktim olmuyo şu sıra=)
beğenmelerinden tanıdım seni, kalbinin güzel olduğunu düşünüyorum=)
hep olsun

Mesaj begenilerinden taniyorum ama kendi halinde sevecen biri gibi :)

Baslarda cokca kullandigi begeni butonu, bir "tesekkur ederim" lafina bile alisik olmayan bizlerce yadirgandi. Hazmedemedik. Yargilamaya, elestirmeye, kendimiz disindakine bakmaya oylesine odaklanmisiz ki onun baktigi yone kafamizi hic cevirmedik.
Bir suredir sohbet etme sansi buldum kendisi ile. Zekasi, bilgisi ve saka kaldirir uslubu ile saygi ve sevgimi fazlasiyla kazandi. Dilerim uzun uzun sohbet etme imkanini buluruz ilerde.
Her sey gonlunce olsun. Her gunun bomba gibi olsun.:)

Artık rastlaşamıyoruz ,özledim.

Uzun süredir yoktu begentisiz kaldık :)

gözlemcidir diye düşünüyorum çünkü beğeniler yerinde olyo çok yardım sever biri.
saki aynı kafada gibisi.

Gerekenler söylenmiş zaten üstadım. Bize bir şey bırakılmamış seni övücek :) Sözüm hala geçerli yaptığın her yorumun altına imzami düşünmeden atarım. Senin gibi insanları gördükçe umutlarım yeşeriyor çünkü fikirleri ve düşünceleri sağlam insanlar görmek beni mutlu ediyor. Çok da uzatmıyım lafı son olarak olur da bir gün çay içme fırsatımız olursa seni sana överim :) saygılar...

Kendisi tam bir liberalist. Onun dunyasinda hic birseyi kendi bildiginden fazla bilmiyorsaniz degistiremezsiniz.
Ideolojileri olan biri ki sizlwr buna pek alisik degilsiniz.

Emperyalist olmasina musaade ederseniz sizin hayatinizda bunun etkisini gorursunuz ama her zaman iyi yonde.

Bambaska bir dunyanin adami o. Keske burda tanimasaydim dedigim ama tanidigim icinde sadece ona gosterdigim uysal yanlarimi gormesini ictenlikle kabullendigim insandir.

Tanimanizi istiyormuyum asla istemiyorum size kadar yok elimizde kizil_mavi:T:

Son yorum yaptigim uye olarak her zaman benim icin onemli ve ozelsin kendine iyi bak hoscakal:)

Benim forumda ki beyefendi erkek siralamam da ilk sırada yer alıyor kendisi.

Düşüncelerimizin ortak olduğu çok anlarımız oluyor. Konuyu anlamak için hiçbir yorumu kaçırmaz tek tek herkesi okur beğendiklerini beğeni butonu ile belli eder. Daha sonra kırmadan ve üzmeden düşüncelerini ifade eder. Bazen destekleşiriz. O yüzden onun olduğu konularda yorum yaparken daha dahat oluyorum. Yanlışım olduğunda açığımı kapatacak düzeyde biri. Onun dışında çok kişisel bilgim yok hakkında ama bende abi edası uyandırdı ve saygınlığını koruyor bende. Kendisini seviyorum. Her şey gönlünce olsun.

Ağırbaşlı ve efendi bir duruşu var. Beğen butonunu kendini hiç kasmadan kullanan tek kişi sanırım. Çizgisini bozmamasını dilerim.

Çok beyfendi,çok kibar biri:hi:
Duruşu ve düşüncelerini beğeniyorum:tatlı:

Hümanist ve olgun bir kisilik ayrica mütevazi yönüde ortada.
Mantıklı kaydadeğer yorumları okunası yüzün gülsün daima.

Forumda fikirlerine hiç karşı çıkmadığım tek insan. Her konuda ki fikri gerçekten çok değerli. Okurken keyif alıyorum. Çok efendi bi abimiz iyi ki buradasın.

Eskiden çok beğenirdi, şimdi ise çok beğeniliyor. Yerinde tespit ve yorumları olan olgun bir kişilik. Böyle foruma değer katan üyelerin artması dileğiyle.

Bugün her ne kadar benim yorumlarımı yanlış algılada da çoğu konuda hep ortak paydada buluşabiliyoruz. Kibar, bilgili, açık görüşlü ve saygılı. Duruşun hiç bozulmasın.

"Çocuklarım için herşeyi yaparım" sözüyle beynimde şok etkisiyle silkelenip kendime gelmemi sağlamış, yer yer bu yorumu için kendisine takılsam da olgunlukla karşılamış, olgunluğunu, kişiliğini, ağırlığını hissettirmeyi becerebilen, saygıdeğer, kıymetli ve burada görmekten mutluluk duyduğum üye.

Her şeyden önce oldukça kibar ve seviyeli biri. Kendisi ile henüz iki lafın belini kırmışlığımız yada bir konu ekseninde oturup hasbihal etmişliğimiz yok. Bu sebepledir ki kendisi hakkında net bir fikrim yok, kendim gözlemleme fırsatım olursa güzelce muhabbet edip tartışmak isterim.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri