Kızıl Saç

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bi kadina en cok yakisan sac rengi fikrimce.
fazlasiyla cekici durdugunu dusunmekle beraber beyaz tenli, mavi veya yesil gozlu olan tum kadinlari tanrica ya cevirecegini dusunuyorum.
Fazlasiyla zor ve ugras gerektirir ayrica.

Her kadına yakışmayan taşıması cesaret isteyen ve aynı zamanda çokta seksi duran bir saç rengi..

Saç havlusunu kırmızıya boyayan bakımı en zor saç rengidir.

american horror story'nin genç moira'sı çok güzel bir örnektir buna.

Alexandra_Breckenridge_PF-2012-American-Horror-Story_Vettri.Net-04.jpg

en sevdiğim saç renklerinden biri ama çok çabuk aktığının yağmurlu havada beyaz giymişseniz o beyazın artık pembiş olacağının garatisini verebileceğim için artık kullanmadığım renk

Doğal olmayanının neredeyse her bayanda kötü durduğunu düşünüyorum, ne bileyim. :/

İlk nar Kızılı yaptım. Sonra şarap Kızılı yaptım. Ben çok severim ama çok zor bakımı.

Benim tercih etmeyecegim bi saç rengi, kullanımı zor, çok çabuk akan, ama yakışana da çok yakışan cesaret rengi =))

Hic vazgecemedigim ama bidaha denemeyi dusunmedigim bir sac rengi mumkunse esmerler kızıl olmasın.

60+ yaş grubu bayanlarımızın vazgeçilmez rengi. Candan Erçetinden dolayı tiksindiğim bi renkte diyebiliriz biraz değiş be kadın.

Kullanımı cok zor olsa gerek bir arkadasım boyatmıstı sonra pisman olup siyaha döndü (:

Hiçbir zaman sıkılmayacağım, bakımı zor olsa da kendime en çok yakıştırdığım saç rengidir. Bir de beyaz teniniz, renkli gözünüz ve kocaman dudaklarınız varsa şaldşlaşdla İşin özü kızıl candır ama büyük gösterme ihtimali kuvvetle muhtemel olduğundan kızılın hangi tonunu kullandığınız ayrıca önemlidir. Mesela koyu kızıllar özellikle olgun gösterirken bakırla karıştırılmış kızıllar daha genç göstermenizi sağlayabilir. Bir de saçlar fena yıpranır, bu yüzden bol bol bakım ister.

İlk saç boyam. Hala duruyor ama dip boyam geldi asdsad :D yeni kapandığım için sıkıntı yapmıyorum :D

Geri