Kızıl Goncalar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yeni kaos dizimiz hayırlı olsun. Atatürk ve İslam içerikli faniler tarikatı söylemleri olan bir tarafta dik duruşlu solcu doktor diğer tarafta faniler tarikat lideri cart curt bu dizi ortalığı karıştırır ama ben beğendim

1703057715474.png

Özgü Namal baya yaşlı bir görünüm vermişler yaaa

Özgü Namal demesen onun olduğunu anlamayacaktim

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yaş almış özgü namal ama ben yinede oyunculuğunu çok beğeniyorum adapte olması harika

özgü namal’ı görünce merhamet dizisi final sahnesini açıp ağlayasım geliyor. ah kavaklar eşliğinde, ne vurucu sahneydi ya… özcan deniz’i eski şarkıları dışında sevdiğim söylenemez, asmalı konak’a mecburen maruz kaldığımız yıllardan sonra bir işini de izlemedim, bunu da izlemem o yüzden. kızılcığa göre biraz daha siyasi herhalde ama bizim yuvamız belli, dizinin adını “reyhan şerbeti” yapmamalarına şükrederek gidiyorum.

fragmanından ve twitterdaki yorumlardan anladığım kadarıyla, cemaatçilere ve tarikatçılara, ve yine kendi içlerinde dönen saçma sapan olaylara bir güzel giydiren dizi.

İkisini de sevmiyorum açıp izlemem sanırım da maruz kaldıkça öğreniriz kesin. Nerden ezberlediğimizi bilmediğimiz şarkılar gibi

Özgüm çok yıpranmış ya...:( çok sevdiğim oyunculardan bitanesi...gündemde ama izlemedim bi ara izleyim bakim...:D iyice dizici olduk ajsnxnsn

Dizi hakkında hiçbir fikrim yok ancak Özgü Namal yaşadığı o kadar acıdan sonra oldukça iyi toparlanmış görünüyor ayrıca oyuncuların estetik yaptırıp da yüz ifadelerini kaybetmeleri çok anlamsız.

417277.jpg

Sekuler ve Radikal iki kutbun,birbirlerine temasini konu ediyor sanirim bu dizi.Sosyal medya da dizinin izlenebilirligini arttirmak icin,skandallari on plana cikaran sekanslara oncelik veriyor prodiksiyon sirketi.Nitekim bunu kismen basariyor.

Hele bir sahne de "Sadakallahu'l-azim" demeden Kuran tilavetinden kalktigi icin,Hoca kiza tokat atiyor.Sadakallahu'l-azim,demek farz veya sunnet degildir.Boyle bir zorunluluk yok.Kadinin fitratin da bulunan,hengame ve entrika tarafgirligine deginmiyorum bile.

Milletce severiz boyle dizileri. : )

• Alkış
Tepkiler: ne
Uçurmuşlar diziyi heralde

Olabilir hocam.Biz,ben dahil yani,milletce dini pusat eyleyip,her turlu aymazliga canak tutup,gunun sonun da domuz etinin,haram oldugunu dillendiren bir guruhuz.Muhtemelen bu dizinin gosterimden kalkmasini isteyen de bu,yani bizim kesimdir.

Perspektifi tarafsiz olabiliyorsa,yani bir itidal soz konusuysa,ben bu tur dizilerin yasaklanmasina karsiyim.Zira iyi ve kotu,siyah ve beyaz birbirinden ayrilmali.İnsanlarin kiyas yapabilme yetileri,sinema veya dizi gibi gorsel sanatlar ile fonksiyon kazaniyor.

Yok yok devam ediyor ama cidden çok uçlarda konular ve söylemler Atatürk ile İslamı karşı karşıya getirmişler sonuç ne olur bilmiyorum

Yok yok devam ediyor ama cidden çok uçlarda konular ve söylemler Atatürk ile İslamı karşı karşıya getirmişler sonuç ne olur bilmiyorum

Senaristler belirli bir asamadan sonra,diziyi izlenebilir kilmak icin,yasak ask veya toplumun etik gormedigi,lakin inceden goz kirptigi cinsel tercihlerle diziyi soslamayi uygun gorebiliyor.

Ataturk ve Din mevzusu artik eskisi kadar populer degil. : )

Senaristler belirli bir asamadan sonra,diziyi izlenebilir kilmak icin,yasak ask veya toplumun etik gormedigi,lakin inceden goz kirptigi cinsel tercihlerle diziyi soslamayi uygun gorebiliyor.

Ataturk ve Din mevzusu artik eskisi kadar populer degil. : )
Valla tarikat lideri adam karısıyla cilveleşirken dudaktan öptü karısı aha abdest gitti dedi karısıyla ya düşünsene bu dizi çok su götürür karısı bile haram ahahah Ssjsj

Geri