Kızı itici yapan hareket ?

Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü

Kızı itici yapan hareket ?

• Sigara içmesi

Kullanılan: 1 10.0%
  • Ağzı bozuk(küfürlü) konuşması

Kullanılan: 7 70.0%
  • Çok makyaj yapması

• Diğer(belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    10
Bir Kızı itici yapan hareket Nedir Sizce ?

En ağır basan çocuk taklidi yapması değil mi ya? Bir de saçma sapan uydurduğu "sevgi sözcükleri" ve bunları kız arkadaşlarına söylemesi en itici gelendir bana

En ağır basan çocuk taklidi yapması değil mi ya? Bir de saçma sapan uydurduğu "sevgi sözcükleri" ve bunları kız arkadaşlarına söylemesi en itici gelendir bana

Çocuk takliti yapması...Bence o kadarda abartılmamalı..bazen hoş olabiliyor ama herkeze yakışmayabilir

sayılan özellikler sadece kızları değil erkekleride çirkinleştiriyor.

EzgiSu haklı kız erkek farketmez, küfür ve ağzı bozuk olanlar hep itici gelmiştir.

Gevrek gevrek konuşanlarına ayar oluyorum ya hele bide ağzında sakız varsa tam bir cinayet ortamı :D

Bilmiyorum, bazılarının her hareketi itici :) İtici olmak için özel bir çaba harcıyor gibiler.

Herkesle çok içli dışlı olan mesafesini ayarlayamayan kızlar güven vermiyor. İtiyor

Küfür,ulu orta yerde atılan abartılı kahkahalar,küçük kız ağzıyla şirin görünmek için yapılan beş yaş taklitleri.
Kısacası ölçüsü kaçmış her davranış hanım efendilikten uzaklaştırıyor.

Küfür etmesi..Sokaktaki kankanla mı konuşuyorsun bir kızla mı anlayamıyorsun. Bende az da olsa küfür eden biriyim ama kızların yanında hayatta küfür kullanmam bu küfür eden kızda olsa.

Giydikleri kıyafetleri çekiştirip durmaları,
Birbirleriyle aşkım bebeğim diyerek konuşmaları,
Gıybetin dibine vurmaları(benim hakkımdaysa çok itici)

birini içten içe kıskanıp,görüntüde seviyormus gibi yapmacık davranısları : )

Geri