kızgınlık dönemindeki dişi kedim kayboldu

Konu sahibi son olarak 2313 gün önce görüldü
kızgınlık döneminde olsun olmasın dışarı atma şakası yapardık ona koşa koşa eve girerdi o hali çok hoşuma gidiyordu sıkıntılı olduğu bu dönemde onu dışarı bıraktık kendini rahatlatması için ama bugün 4.gün ve hiç gören olmamış sadece ilk geceden sonra saat 3te görmüşler yine sitenin oradaymış...ilan astık.arıyoruz. balkonda bekliyoruz.ağlıyoruz.kedi ortada yok üzüldüğüm taraf şu ki hiç gören de yok geri döner mi dişi kedi geri döner diyorlar ama ben beklemek istemiyorum neler yapabilirim fikri olan var mı

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sokak kedilerinden biri bi arabanın altına kapatmıştır... işi bitince koyar kapı önüne merak etme

üzüldüm,benim kedim de kaybolmuştu bir ara ortadan ama geri geldi bir kaç gün sonra
seninki de gelir umarım

Yavruluk doneminden beri evde buyuduyse, ezilme ihtimali cok yuksek. Ezilmediyse ve evi nasil bulacagini biliyorsa gelecektir. Benim kedim bazen 1 hafta sonra ortaya cikardi.

sahibini ve evini seviyorsa döner diyorlar inşallah... ezilebileceği sanmıyorum o arabayı ezer öyle yırtıcı vahşi ..nerde arayabilirim acaba en fazla iki sokak ötelere gittik fazla uzaklaşmaz demişlerdi

Bizimki de arada kaybolup donerdi, son gidisi haric. Bizimkini sevmeyenler vardi cevreden, muhtemelen onlar alip uzaklastirdilar diye dusunuyorum. Sizin de varsa oyle muhalif luzumsuz komsulariniz onlarin isi olabilir.

Zenci partisindedir.d gelir merak etme.d

Kediyi camdan attigini unutamiyorum elif .)) Ben sesleniyorum cevredeyse kosup geliyor az nazlansa da . Bence gelmeye gelir kedi sahibinden cok evini arar, tabi basina bir sey gelmediyse. Bi'de bildigim kadariyla sen calisiyorsun gunduz evde kalan kimsen yok mu ?

kedilerden de hiç anlamam. muhtemelen kocası bırakmıyordur. hemen üzülmeyin

Kediyi camdan attigini unutamiyorum elif .)) Ben sesleniyorum cevredeyse kosup geliyor az nazlansa da . Bence gelmeye gelir kedi sahibinden cok evini arar, tabi basina bir sey gelmediyse. Bi'de bildigim kadariyla sen calisiyorsun gunduz evde kalan kimsen yok mu ?
hastaneye girmiş yer yakın die attım onu hala da hayatta keyfi yerinde yine hastanede üstelik
6f568f032ad7839468689899f5111a63.jpg

Bizimki de arada kaybolup donerdi, son gidisi haric. Bizimkini sevmeyenler vardi cevreden, muhtemelen onlar alip uzaklastirdilar diye dusunuyorum. Sizin de varsa oyle muhalif luzumsuz komsulariniz onlarin isi olabilir.
hayır evde bakıyorduk kimseye zararı yoktu

Zenciler hastanelik etmis demiyoda hastaneye girmis diyo hahahah .d

Ya bu kızın konuları niye böyle alengirli oluyor hep :)

Geri