Kızdan Çok Erkek Arkadaşı Olan Kız

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
O kadarı fazla olabilecek bir durum bence, erkek arkadaşı olabilirde o kadar çok olmalımı tartışılır. :kop:

bence kesin güzel kızdır. güzel kızla her kız arkadaş olmaz. kıskançlık her kızda var diye düşünüyorum. yara bile alır kız arkadaşlarından

Kız muhabbetlerine katlanamıyorum. 5 ya da 6 tane samimi olduğum kız arkadaşım vardır gerisi fasa fiso.
Ama buna rağmen daha çok kız arkadaşa sahibim.

Lezbiyen olma ihtimali yüksek bir arkadaşımızdır.Şayet öyle olsada,olmasada doğal birşeydir.Arkadaşlığın cinsiyeti olmaz.

Zibilyon tane erkek arkadaşım var, lezbiyen değilim.Kızların dedikodularından ve kafa yapısından tiksiniyorum.

Kıskanılan kızdır erkeklerin daha samimi olduğuna inanır daha rahat konuşur kadının düşmanı yine kadındır felsefesine inanır..

bkz: ay ben kıslarla anlaşamıyoram yhaa erkeglerle daha iyi anlaşıyoraam
asdklgjsaga

bi dönem olmuştu, kızların saçma sapan mevzularından sıkılıp erkek arkadaşlarla takılırdık, daha güzel sohbetleri var valla.

Erkekler olaylara objektif yaklaşabiliyorlar. Seni uyarması da ne bileyim bir şeyler demesi de objektif oluyor.
Bazı kızlar gibi kıskançlık yapıp ara bozmuyorlar. Aradaki mesafe iyi korununca arkadaş olunabilir.
Tabii aşırı olmayacak bu erkek arkadaş. Gerçi bi kız erkeklerle çok iyi anlaşınca farklı ithamlar çıkıyor o ayrı.

kızlar daha fazla olsada gözüm kapalı güvendiğim bi erkek arkadaşım mevcuttur aslında bunlar bi kaç tane ama gözü kapalı güvenme konusunda teke iniyorlar

Hem fazla erkek arkadaşa sahip olmak, hem de aynı da 5-6 ve daha fazla erkeğin arasında herhangi bir ortamda vakit geçirmek çok itici bir durum. Kötü görüntü oluşturuyor.

Olabilir.
Ben böyle mutluyum.

İstisnaları olmakla da birlikte erkeklerden tripsiz, kaprissiz, kıskançlık olmadan arkadaşlık edebileceğini anlamış kadındır.

Geri