Kız ve Erkek / izmitli olmak ayrıcalıktır

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Kız: Nerelisin?
Erkek:izmit ya sen?
Kız: İstanbul..
Erkek: Hmm ne güzel
Kız: Tabikide güzel İstanbul'un yanına yaklaşamaz bile İzmit
Erkek. Hadi ya Anlatsana şehrini bizde bilelim!
Kız: Çok geniş sokakları; güzel güzel binaları; zengin buranın görgülü insanları; koskoca sahil manzaralı; şehir aşkı İstanbul burda herkes fiyakalı kısa ve öz ayrıca çoğu şarkılar İstanbulu anlatır şekerim Peki ya senin şehrin?
Erkek: Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları; Reisdir çoğu kişinin lakabı, yoktur belki paraları ama hepsi delikanlı; gecesi sessiz titrek adımlar... Kardeş sevdası uğruna yakarlar ortalığı; namusuna laf ettirmez bu şehrin çocukları; seninki kadar olmasada gösderişli deniz manzarası. Denizi olmadan boğulur bu şehrin insanları; Dedim ya, sen övün zenginliğin ile fakir deyip aşağıla onları; senin fakir deyip aşağıladığın çocuklar varya; gururu ile satın alır senin semtinin zübbe delikanlılarını! Çoğu şarkı İstanbul'u anlatır. Çünkü; İzmit anlatılmaz yaşanır..

tabi havasi var 10 numaradir be gaco ;:D dunya bi yana lev bi yana :D

her zengin züppe ve karaktersiz, her fakir namuslu ve delikanlıdır çıkarımını yaptım diyalogtan, hıııımmmmmmmmm

@RedLiNeS seni tanimak ayricalik goruyormusun :D

gerci sen izmitin cingenisin :D

niye isanları çingene diye aşağılıyorsun anlamış değilim dila :).. onlarda insan sonuçta.. şaka yaptığını biliyorum ama roman olmadığım halde çingene kelimesinden hoşlanmıyorum.. :cici:çingene, bizim romanlara yakıştırdığımız hakaret gibi bi kelime.. roman demen daha doğru olur.. ;) sayende herkez beni roman sanacak bu arada :D ..

sansinlar roman arap rus yada çeçen ol sonucta itibariyle insansin onemli olan o

ben izmitin yerlisi anlaminda kullandilm

neyse

tamam ben yanlış anlamışım o zaman..

sen insanları aşağılamak anlamadında kullanmamışsın ama yinede o kelime aşağıla kelimesi dila.. o kelimeden uzak duralım... Kürt , Türk , Arap kelimeleri gibi bi milleti ifade etmiyor.. özür dilediğin için bütün roman kardeşlerim adına sana teşekkr ederim..:cici: sendende bu beklenirdi zaten...:icon_hosgoru:

hic bi millete nefretim yok her kulture acigim ve seviyorum :)

öküz esnaf
uyanık fırsatçı işçi sınıfı
yürüyüş yolunda başınıza sıçan kuşlar

Geri