Kız Tavlama Teknikleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
1- her$eyi hatırlayin yada sallayın, i$te $u sene $u gün üzerinde $u vardi falan diyin* bu onun cok ho$una gider,

2- eski kız arkada$larınızdan cok bahsedin, daha sonra ondan da cok bahsediceğiniz imajı yaratıp eski ili$kilerine ve kız arkada$larınıza cok önem verdiğiniz imajı yaratır, onu mest eder.

3- nerde ne söyliceğinizi iyi bilin, en aptalca $eyler onlar için o an söylenecek olan en iyi $ey olabilir, denize bakiyosa ” deniz $ahitimiz olsun birdaha seni üzmiyeceğim” belki o an cok sacma gelebilir ama onun için o an söylenecek en iyi $ey o olabilir*.

4- sahip cıkıyomu$ imaji verin. her kız sahip cıkılmak ister, idealindeki erkek her zaman babalarıdır, babalarını tanıyorsanız babasi gibi takılın.

5- çılgınca $eyler yaptığınızı söyleyin. mesela yatak odasina mumları yakıp yatagı güllerle donattığınızı ve kız arkadaşınız ile yatakta şarap içtğinizi falan sallayın, eski kız arkadaşınızın gectiği sokağı o gecerken catılardan gül atıp gül yağmuruna tuttuğunuzu falan uydurun, aynısının kendisine yapılmasını istediğinden acayip heycanlanıp tav olacaktır,

6- birşeyler yerken onun adını falan yazın, papatis cipsi yerken onun adını yazın, kiprit çöpleri ile adını falan yazın bu onu mest edecektir.

Bu da işe yaramıyorsa Gidin kendinizi ßi yerden atın:D:D:D:D
KraL Sen hicßirini deneme emi havada karada tavlayamazsın o yuzden ugrasıp yorma kendini :D:icon_katildim:

Taktikler güzel ama artık o işler öyle degil.
Faceden dürt'dün mü. Fotolarını begendin mi.
Msn 'den de ekledin mi iş tamamdır ;D

Kız tavlayamıyorum nasıl tavlayabilirim işin kötüsü ben tavla bile bilmiyorum Grifikir ?

Bir kiz istemezse senin tekniklerin hicbir iseyaramaz... zaten kiz tavlanmak istiyorsa yani o istiyorsa teknigede gerek yok azizim... o seni tavlar:)

2- eski kız arkada$larınızdan cok bahsedin, daha sonra ondan da cok bahsediceğiniz imajı yaratıp eski ili$kilerine ve kız arkada$larınıza cok önem verdiğiniz imajı yaratır, onu mest eder.

Dahice.
Kesin deneyin bunu. lslksklsk

Geri