Kız Tavlama Taktiklerı İstiyorum :)

Konu sahibi son olarak 4698 gün önce görüldü
Arkadaşlar Ben biraz Asosyal Biriyimde Cok fazla kız arkadaşım olmadı parmakla sayılır :)
Genelde hep sıkıldım diyip ayrıldılar. Hani ben sıkıcı bırıyım kabul ediyorumda Kendi açımdan baktıgım zaman aşık oldugum biri sıkıcı olması umurumda olmazdı. Sevmemişler :) neyse
Bu forumdada Coğu üyeler Bayan oldugu için onlardan taktik almak istiyorum. Bi kızı nasıl etkıleyebılırım ? Mesela hıç tanımadıgınız biri sizin yanınıza yaklaştı Size Nasıl davranırsa Hoş görür tanışırsınız Etkılenırsınız ? Mesela nasıl bi tanışma cümlesi Söylemeliğim ?
Tip konusundan Biraz Yokluk var :D yani Tipimle Değilde Konuşmamla Bağlamak istiyorum
Benim için Tavsiyelerde BUlunrumusunuz.

Buda Benim :) yaşım 16 Bu arada :D

qdgyx.jpg

qdgz5.jpg

kibarlık ve alçakgönüllülük ilk şartlardan birisi (=

Kibar'ım :) ama Birazda uTangaçım.

Bide söyle bişi var KIzın yanındayken Romantik Olamıyorum Anında cevaplıyorum Heycandan
Kızla görüştükten sonra kafamda konuşmalarımızı düşünüyorum Sonra Keşke Şurda şöyle deseydim Diyorum Romantiklık Var biraz :)

Daha gençsin. Acele etme. Her şey daha güzel olur...

git 2 rekat namaz kıl deseler zoruna gider :D
bir rivayete gore kız tavlanmaz tavlatırmış kendini

Kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşirmiş. :) Artık kötü mü olmak istiyorsun iyimi sen karar ver . :)

Bence 16 yaşında böyle saçma sapan düşüncelere kapılmak yerine kendine daha faydalı meşkaleler bulsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu düzen böyle yürümez argadaş :aga:
Bir gelenek görenektir gelmiş dişileri erkekler kovalar diye. Bırakın bunları ya :aga:
Cool takıl kardeş, bırak kızlar sana yaklaşsın. Ama tabi güven kendine. Asosyalim demekten de vazgeç. Mutlaka vardır ilgi alanın. Üzerine git, daha farklı aktiviteler de edin.

Ben yapamadım sana gördüklerimi aktarayım.

ilk önce bi kendine güven azcık. O imzanı falanda değiş biraz güçlü sağlam dur, Erkeksin olm sen böyle korkak durma, asosyalim falan deme valla çarparım. Kibar falanda olma bırak nasılsan öyle sevsinler, sevmiyorlarsa da salla gitsin. Oldğun gibi sevsin seni seven sekilden sekile girmene, yönlendirilmene gerek yok. Yaşın daha küçük, yaş ilerledikçe daha iyi anlarsın AMA YİNE DİYORUM KENDİNE GÜVEN .

ilk önce bi kendine güven azcık. O imzanı falanda değiş biraz güçlü sağlam dur, Erkeksin olm sen böyle korkak durma, asosyalim falan deme valla çarparım. Kibar falanda olma bırak nasılsan öyle sevsinler, sevmiyorlarsa da salla gitsin. Oldğun gibi sevsin seni seven sekilden sekile girmene, yönlendirilmene gerek yok. Yaşın daha küçük, yaş ilerledikçe daha iyi anlarsın AMA YİNE DİYORUM KENDİNE GÜVEN .

Çok doğru Söyledin Harbiden Şuan Güven Patlaması Yaşıyorum Önume gelene Dalabılırım :)
Kibarlık Benim Kendimde Olan bişi Olmaya çalışmıyorum Böyleyim :)
Tşşkrler Yorumun İçin :)

Dan dan söyle bence direkt karsısına cık romantiklik yapmaya calısma dogal ve kendi halinde ol.

Hmm bu isler taktiklerle dönüyor demek. Yasin daha kücük, derslerini düsünmen en güzeli.

Kahkaha attim ciden.

Taktikle olmaz I isler. Sana taktik verenlerin yuzde kacinin dogru bi iliskisi var?
Icinden geldigi gibi ol seni seven oyle de sever.
Ne demis unlu dusunur tarkan;

Baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin.

Kahkaha attim ciden.

Taktikle olmaz I isler. Sana taktik verenlerin yuzde kacinin dogru bi iliskisi var?

Sabah sabah bende senin yazdığına güldüm Maria Puder madem tarkan öyle dedi ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin diye tamamlıyım :p

Kahkaha attim ciden.

Bundan Sonra Böyle Yapıcam :)

ay canım yaa..olay ne bılıo musun gercekten terkedılmek ıstemıosan:bırak kız seni bulsun...

Geri