Kız Tavlama Gizli Kamera Video Örneği

Konu sahibi son olarak 4868 gün önce görüldü
Slmlar sevgili arkadaslar,

Benim gercek adim Efkan. Ve 23 yasindayim. Bu sene 24 yasina gircem. Ben Hollandadan katiliyorum bu foruma. Bu siteye Turkcemi gelistirmek icin katildim, bide bu yazin Turkiye yerlescem ondan(Turk gencleri genelde nassil dusunuyor diye). Bide benim klavzumde Turkce halfleri yok! Ondan ozur dilerim.

Hollandada ve genelde Avrupada Flort Koclugu yapiyorum meslek olarak. Bunun yanindada tarih okuyorum. Sizle bir videoumu paylaymak isterim. Belki bu video sizi guldurur yada bir turde yardim edebilir.

Genc erkek olarak sokakta guzel bir kiz gorursek tabiki onla tanismak isteriz. Ama o kiz bize kibarca defol git derse bu durumda ne yapmamiz lazim ? Bu video boyle bir olayin cok iyi ornegi. Daha cok videolar yuklu benim Youtube kanalimda isterseniz onlara da bi goz atin. Hepsi bedava ve baska erkeklere yardim etmek icin sevgiyle yapildi.

http://www.youtube.com/watch?v=6QFUwQ3j1_w

Canımsın burası Türkiye .:D Tarihle ilgili daha gerekli birşeyler paylaşabilirsin ;)

Heheee kız tavlama tekniklerinede geçtik :D forum erkekleri sana nekadar çok teşekkür etse azdır PlayBoyTuran :p :D:D

Heheee kız tavlama tekniklerinede geçtik :D forum erkekleri sana nekadar çok teşekkür etse azdır PlayBoyTuran :p :D:D

Slm arkadaslar!

@ Akla Kara

Turkcemi biraz gelistiriyim ondan sonra tarih hakkindada cok sey paylasmak isterim ! :D
Bence kisisel gelisim cok onemli. Bir erkek olarak, para konusunda, ask konusunda(kiz tavlama), ayle, bilim, okul, is hayati, her konuda kendimize gelistirmemiz lazim. Sadece kendigimiz icin digil, ama kadinlara daha cekici olmak icinde.

@ Sonya

Saol ! Yardim edebildiysem ne mutlu bana!

böyle şeylere ihtiyaç yok :p

Turan bi' kere sen o sol elini yanlış yerlere götürmekle hataya düşmüşsün be güzelim.

Turan bugüne kadar, hiç aşırı ters tepki aldın mı merak ediyorum doğrusu.

Slm arkadaslar,

Kizlardanmi ters tipki ? Yoksa baska insanlardan mi? Cevabi ikisenede evet. Flort koclugu yeni bir meslek oldugu icin hic kimse ne oldugunu bilmiyor doru duzgun. Ve insanlar tanimadigi seyden korka bilirler.

Bu soru cok soruluyor bana senin yaptigin seyler Turkiyede olurmu ? Cevabi kesinlikle evet! Doru soylemesi ben 19 sayindan belli bu sanatin icindeyim. 2011-2012 yilinda 8 ay Turkiyede gecirdim. Her hafta seviyem artiyor cunku gunde 3 saat antreman yapiyorum. 2011-2012 yilinda bile okadar cok zorluk cekmiyordum Turkiyede. Antreman yaptigim yerler Ankara ve Marmarisdi. Baska seyirleri hic demedim. Ilk once cok zorluk cektim, ama hergun sokaklara cikip antreman yaptigim icin ordada cozdum.

Bence Hollanda Turkiyeden cok daha zor. En basit ulke bana gore ise Isvecre... Kizlar cok guzel manken gibi ve seks onlar icin okadar ozel birsey digil. 99% erkekler orda kadin gibi, hic bi cesaretleri yok. alhohol icseler bile cok zor onlar icin.

Hollanda neden zor ? Cunku bu benim icin zor. Psjikolojik olarak. Ilkonce burda problem yasadim kadinlarla, ondanbu sanati kendimi anadim problemlerimi yenmek icin. Bu sadece PSJIKOLJIK birsey! Turk erkeklerin problemleride bu iste Turkiyede. Benim icinTurkiye basit, cunku ben kezbanlarin elinde hic birsey cekmedim, haha :D Sansliyim.

Turkcem yeterli digil biliyorum. Birseyi dogru duzgun anlatamadiysam soylersiniz bir daha denerim arkadaslar

Kizlardan en ters tepki: siktir git oldu, okadar. baska hic birsey olmadi :)

bir ay sonra 24 yasina gircem

Slm arkadaslar,

Kizlardanmi ters tipki ? Yoksa baska insanlardan mi? Cevabi ikisenede evet. Flort koclugu yeni bir meslek oldugu icin hic kimse ne oldugunu bilmiyor doru duzgun. Ve insanlar tanimadigi seyden korka bilirler.

Bu soru cok soruluyor bana senin yaptigin seyler Turkiyede olurmu ? Cevabi kesinlikle evet! Doru soylemesi ben 19 sayindan belli bu sanatin icindeyim. 2011-2012 yilinda 8 ay Turkiyede gecirdim. Her hafta seviyem artiyor cunku gunde 3 saat antreman yapiyorum. 2011-2012 yilinda bile okadar cok zorluk cekmiyordum Turkiyede. Antreman yaptigim yerler Ankara ve Marmarisdi. Baska seyirleri hic demedim. Ilk once cok zorluk cektim, ama hergun sokaklara cikip antreman yaptigim icin ordada cozdum.

Bence Hollanda Turkiyeden cok daha zor. En basit ulke bana gore ise Isvecre... Kizlar cok guzel manken gibi ve seks onlar icin okadar ozel birsey digil. 99% erkekler orda kadin gibi, hic bi cesaretleri yok. alhohol icseler bile cok zor onlar icin.

Hollanda neden zor ? Cunku bu benim icin zor. Psjikolojik olarak. Ilkonce burda problem yasadim kadinlarla, ondanbu sanati kendimi anadim problemlerimi yenmek icin. Bu sadece PSJIKOLJIK birsey! Turk erkeklerin problemleride bu iste Turkiyede. Benim icinTurkiye basit, cunku ben kezbanlarin elinde hic birsey cekmedim, haha :D Sansliyim.

Turkcem yeterli digil biliyorum. Birseyi dogru duzgun anlatamadiysam soylersiniz bir daha denerim arkadaslar

Kizlardan en ters tepki: siktir git oldu, okadar. baska hic birsey olmadi :)

bir ay sonra 24 yasina gircem

Pley boy abi sen diyarbakır'a gidip bu koçluğu yapmayı denesene bide
Şaka bi yana ben seni çok sevdim,acayip bi' adamsın cesaretlisin helal olsun.
Bak ben kızların yanında hep cool takılmaya özen gösteriyorum tam yanaşıyorum sonrası gelmiyor sıkıntı basıyor n'apıcaz abi? var mı bi' önerin.
Bide şu antremanı anlatsana bana nası antreman yapıyon?

Abi senin yediğin tepki en fazla o olsun yaa daha ne istiyon Türkiye'de ağzının ortasına paslı levye yiyen biliyom ben.

slm locken!

antreman dedigim "sarge" demektir. Yani kizlarla konusmak. Bu bir yetenek oldugu icin(muzik enstrumani calmak gibi) nakadar cok kizlarla konusursan okadar daha cok iyi olursun.

bide forumdan benim istediklerimi anlatmak cok zor, hemde benim turkcemle!

19 yasinda bu kitapi okumusdum: Oyun, Neil Strauss. Oyle bu sanata girdim. O kitaptaki yazilan seyler cok eski ve bugunde bu sanat baya degisti, ama yinede iyi olur okuyabilirsen :)

bu sanatin kutsal kitapi olarak goruluyor.

slm locken!

antreman dedigim "sarge" demektir. Yani kizlarla konusmak. Bu bir yetenek oldugu icin(muzik enstrumani calmak gibi) nakadar cok kizlarla konusursan okadar daha cok iyi olursun.

bide forumdan benim istediklerimi anlatmak cok zor, hemde benim turkcemle!

19 yasinda bu kitapi okumusdum: Oyun, Neil Strauss. Oyle bu sana girdim. O kitaptaki yazilan seyler cok eski ve bugunde bu sanat baya degisti, ama yinede iyi olur okuyabilirsen :)

bu sanatin kutsal kitapi olarak goruluyor.

Abi sana girdimli falan olmuyor ama.
Tamam bende okuyacam o kitabı,bende fazla heyecan yokta bi' süre sonra bi' terleme,bi' sıkıntı geliyor abi bundan sonra antremanda yapıcam sonumuz hayırlara vesile olsun.

Haha merak etme kardesim. Sadece kizlar. Canavarlar digiller. Ama anliyorum seni. Erkekler icin kiz tavlamak bir ayi bogmadan daha korkunc :D

(benim icin boyleydi, yeni basladigimda)

Haha merak etme kardesim. Sadece kizlar. Canavarlar digiller. Ama anliyorum seni. Erkekler icin kiz tavlamak bir ayi bogamadan daha korkunc :D

Abi adamsın yemin ediyom seni ben çok sevdim.
Önerilerin için teşekkür ettim bütün siteyi toplayıp + rep verdircem sana.
O cool halimi her zaman devam ettirmeye bakayım yani kızların yanında tamamdır öptüm.

Eyvallah kardes ! Turkcemi gelistirmeye calisiyorum. Ozaman bir Vblog basliycam kezban ve turkiyede turist tavlama hakkinda. Inshallah yardimi olur insanlara.

Geri