Kız Kulesi, Gün batımı falan filan

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
mecnun mobilde mi düzenliyorsun..... neleri kullanıyorsun......

Önce Fotoğrafı daha iyi düzenleyebilmek için raw çekiyorum.
sonra hem pc hem mobilde photoshop ve lightroom kullanıyorum. İkisinde de düzenliyorum ama en doğru sonucu telefon veriyor, pc renkleri pek iyi değil.

Önce Fotoğrafı daha iyi düzenleyebilmek için raw çekiyorum.
sonra hem pc hem mobilde photoshop ve lightroom kullanıyorum. İkisinde de düzenliyorum ama en doğru sonucu telefon veriyor, pc renkleri pek iyi değil.
teşekkür ederim..... lightroomu ücretli mi kullanıyorsun, ücretsiz mi..... bi ara elim ücretliye gitti sonra vazgeçtim..... değiyorsa abone olayım..... :emoji_thinking:

teşekkür ederim..... lightroomu ücretli mi kullanıyorsun, ücretsiz mi..... bi ara elim ücretliye gitti sonra vazgeçtim..... değiyorsa abone olayım..... :emoji_thinking:

ücretli kullanıyorum. sadece editlemek için photoshop' un yaptığı her şeyi yapıyor, kesinlikle değiyor, en azından benim için.
maskeleme özellikleri de genişletildi son dönemde. çok iyi sonuçlar alınabiliyor. ben yapamıyorum ama yapabilenler var :d

Hepsi birbirinden guzel tebrik ederim.Bir donem fotokritik.com adinda bir site vardi,sizin fotograflariniza bakinca orayi animsadim.Takipteyiz sevgili,Mecnun.

Geri