Hepsi birbirinden harika,takipteyim^^@Sonya çok teşekkür ederim üşenmeyip tek tek hepsine baktığın için =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsi birbirinden harika,takipteyim^^@Sonya çok teşekkür ederim üşenmeyip tek tek hepsine baktığın için =)
Emek var emek insan haha atarterket burayı!
Renklerle çok oynuyorsun mu anlamadım ki doğal durmuyorlar
Ne kızıyon ya ben sadece böyle beğenmiyorum. Olması gereken odur bilemem. Mesela benim yüz çizdiğim fotoğrafta deniz bulut pürüssüzleştirilmiş. o ney yapmak bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor sadecenasıl doğal durmuyorlar.
raw çekiyorum, yani ham şekilde.
makinede ayar yapacağıma camera raw’ da yapıyorum .
Kadının yüzüne güneş vuruyor yani sıcak bi renk var normalde, fotoğraf çekince o sıcaklık olmuyor ben de camera raw’ da calvini artırıyorum.
camera raw kullanmayan fotoğrafçı yok, buna oynamak denmez. Sadece doğru ayarları yapmak denir.
ha ben ne kadar doğru yapıyorum onu bilmiyorum tabii.
Editlemek gerçekliğini değiştirmek değil başka bi deyişle

Ne kızıyon ya ben sadece böyle beğenmiyorum. Olması gereken odur bilemem. Mesela benim yüz çizdiğim fotoğrafta deniz bulut pürüssüzleştirilmiş. o ney yapmak bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor sadece![]()
ahahh pürüzsüz mü?
Uzun pozlama yaptım onu. Makineme nd filtre taktım tripod üzerinde 30 saniye boyunca pozladım, o görüntü orijinal bi görüntü. Hatta bir de yıldız pozlama fotoğrafım var yıldızların döndüğü. Onu da yarım saat pozladım. Dünya döndüğü için de yıldızların izi çıktı.
Efekt değil, makinemle nasıl çektiysem öyle.
dur bi video göndereyim daha iyi anlarsın.
2.30 dan sonra izle yalnız.