Kız Kulesi, Gün batımı falan filan

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
fotoğraf attıysa kaçırmayayım diye girdim 2 sayfa geyik… neyse bütün bu geyiklerdeki tek faydalı şey climax hocamın bize sorduğu sorununun ne olduğunu öğrenmemizdi. başka konuda yazmayın hocam, sanattan anlamayanların öğrenmeye hakkı yok.
mecnunbey ben konuyu keşfettiğimden beri fotoğraf atmamanız da gözümden kaçmadı, seri layklarım hoşunuza gittiyse beklerim 3 ay…

fotoğraf attıysa kaçırmayayım diye girdim 2 sayfa geyik… neyse bütün bu geyiklerdeki tek faydalı şey climax hocamın bize sorduğu sorununun ne olduğunu öğrenmemizdi. başka konuda yazmayın hocam, sanattan anlamayanların öğrenmeye hakkı yok.
mecnunbey ben konuyu keşfettiğimden beri fotoğraf atmamanız da gözümden kaçmadı, seri layklarım hoşunuza gittiyse beklerim 3 ay…

coming soon

3-5 layk alıcam, altına “çok güzel fotoğraf, ışığınız bol olsun, kadrajınıza sağlık” diye saçma sapan yorumlar gelsin diye yokluk içinde mutlu olmaya çalışan çocukların eline çikolata tutuşturup amacım doğrultusunda poz verdirirken hiç de farkına varmamıştım bu detayın.
Ben “yokluğu” eve muz alamamak sanıyormuşum.

BDD3B718-0371-4325-8E46-622BCD48FE25.jpeg

79443266-FF59-4C6B-A1C8-6159FD4DC8FC.jpeg

Geri