İnanna
Altın Üye
Ama dürüstce itiraf ettim bir geçerli not almam gerekirdiBeni çok utandırdın. Üstelik en iyi öğrencimsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama dürüstce itiraf ettim bir geçerli not almam gerekirdiBeni çok utandırdın. Üstelik en iyi öğrencimsin.
doğru yönlendirmişim...Otantik varoluşçuluk beğenmedi. O zaman 2 buçuktan 3 diyorum
Aslında seni deniyordum orda 5 parmak var yani 5Otantik varoluşçuluk beğenmedi. O zaman 2 buçuktan 3 diyorum
Konuna iştirak ediyorum ve siz gülüyorsunuz @nedebenmecnun bey…
@climax hocaya kendimi affettirmek için çektiğim fotoğraflarda manzara resmi arıyorum hep kendimi çekmekten bir tane manzara resmi çekmemişim onu farkettim…
Huhuwww şuan utandım teşekkür ederim :$iltifat geliyo hazır mısın?
Manzaraya ne gerek var ki zaten
Değişen ne onu açıklayacaktınEh işte.
Tayin istedim Marmaris'eDeğişen ne onu açıklayacaktın
@Oggy climax hoca güzel bacaklı hasta oranını artırmayı hedefliyormuş… konu bizlikmiş…Tayin istedim Marmaris'e
Yaa çok güzel inşallah keyfine sürerek yaptığın hamleden pişman olmadan yaşarsınTayin istedim Marmaris'e
O eh işte bana mıydı hocam ?Eh işte.
HeO eh işte bana mıydı hocam ?
Siz de baya seçici çıktınız o görselin neresi eh işte ??
Yaa çok güzel olmuş görseli resmen başka bir atmosfere taşımış.Ufuk çizgisini düzelttim @kLara
Ama Martının. Poposuna bir şey yapamadım :d
Ekli dosyayı görüntüle 67125