nedebenmecnun
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi cocugun konusunu sabote etmemek adına sizden bir istirhamım olucak , söylediğinizde yanılıyorsunuz. Benim arkadaşım da New york'ta fakat ırağa benzeyen yahut orayı andıran bir durum yok gönderdiği fotoğraflarda. Lutfen , sizden daha fazla sağ duyulu olmanızı isteyip "kurulu düzenin var dimi yoksa kesin dönüş yaparsın" demeyeceğimIstanbul okadar buyuleyici ki.. NY yaninda irak gibi benim icin.. en kisa zamanda yine kavusmak dilegiyle Istanbul♡
Yani irak derken yikik dokuk 40 sene geride kalmis bir sehir anlaminda umarim anlamadin sinsi damat. Benim kastim IST havasi tarihini iliklerime kadar hisetmem buyulenmem. Yoksa 2 sehirde devligiyle meydanda... tesekkur ederim.Şimdi cocugun konusunu sabote etmemek adına sizden bir istirhamım olucak , söylediğinizde yanılıyorsunuz. Benim arkadaşım da New york'ta fakat ırağa benzeyen yahut orayı andıran bir durum yok gönderdiği fotoğraflarda. Lutfen , sizden daha fazla sağ duyulu olmanızı isteyip "kurulu düzenin var dimi yoksa kesin dönüş yaparsın" demeyeceğim
bu cekimini asiri begendim.Anlık’ ta vardı farklı bir kadrajı da burda dursun.
Yüzyıllardır orda duruyor, 10 yıllardır da ben görüyorum.
benim için özel bir yer, her gördğümdw teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 63708
Teşekkürler =)bu cekimini asiri begendim.