Kız kardeşinin elbiselerini giyen (erkek)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu pantolonu hangi kız üyenin üzerinde görmüştüm hatırlamak zor ama eminim bundan aynısı..

Kot pantolonları, tişört, oduncu gömlek ve parfümlerde çok şaşılacak bir durum değil çünkü çoğu unisex üretiliyor ancak tabii ki kesim ve renk de önemli bir faktör.

İlkokula gidiyordum, 90 ların başı, babam yurtdışından gelirken bize hediyeler getirmişti. bana da bi kot pantolon getirmiş. beyaz üzeri pembe çizgiler var.
yurtdışı hep böyle giyiyo diye vermişti. ben de sevindim okula giderken giyiyordum. öğretmenlerim dahil herkes dalga geçiyordu, ben de babama güvendiğim için can siparene savunuyordum, yurtdışında hep böyle giyildiğini. siz ne alarsınız ulan diyip kavga ediyordum.

meğer babam onu ablama almış, aşırı muhafazakar babaannem giymesine izin vermemiş. boşa gitmesin diye beni kandırmışlar. yıllar sonra öğrendim bu gerçeği.

pantolonu görünce aklıma geldi.

Moda bir dönem çok garipti ve çiçekli kot pantolonları vardı, herkesin üstünde görürdük.

5d0606cbe797fb9aa4000ea69474f662.jpg

Abimin bekar olup aile evinde birlikte yaşadığımız dönemde atkılarını kullanırdım (tam tersi de mümkün) ve babamın -halen- beğendiğim atkılarını hooop boynuma atarım :d babamın çok hoşuna gider bu, bilirim:kalp::emoji_older_man:

Moda bir dönem çok garipti ve çiçekli kot pantolonları vardı, herkesin üstünde görürdük.

5d0606cbe797fb9aa4000ea69474f662.jpg

bu arada ben giymem ama çooook tatlı bir kombin bu. Dışarıda görsem beğenerek süzerim.

Abimin bekar olup aile evinde birlikte yaşadığımız dönemde atkılarını kullanırdım (tam tersi de mümkün) ve babamın -halen- beğendiğim atkılarını hooop boynuma atarım :d babamın çok hoşuna gider bu, bilirim:kalp::emoji_older_man:

bu arada ben giymem ama çooook tatlı bir kombin bu. Dışarıda görsem beğenerek süzerim.
Bir dönem desenli ve çiçekli kotlar çok modaydı, salopet de çok tercih edilirdi. Renkli kot pantolonlar modaydı, bordo kotum vardı benim.:)

Geri