Kız Kardeş

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Canımın öteki yarısı
Tamamlandığım, tamamladığım

Kıyafet kavgalarımızı çok özledim (:

1 kız kardeşimin olmasını ona hamilik ve ağabeylik yapmayı ve saçını bozup düzgün yürü lan demeyi çok isterdim.​

Öyle büyük bir değer ki o. Varlığını bilmeden anlatmak anlamak da zor. Dert ortağın, küçük annecik. Çocuğun olsa ondan başka gözün kapalı emanet edeceğin başka biri yok. İyiliğinden başka birşey düşünmez. Mutluluğundan başka.

Benim şansım o. Uğur böceğim. Canım , bitanem meleğim..

iyi ki kız kardeşim var.
en yakınım biriciğim küçüğüm.
çok datlu.:k1:

Çağatay olsa acaba hayattaki en büyük hatam kardeş istemekti diye düşünür müydü ahshhdhsjdj.
Tmm şaka bir yana, kız kardeş harika bir şey çocuklar, varınıza yoğunuza ortak olur ama gıcık bile olmazsınız çümkü çok tatlıdır.
Sonraaaa sizi olmadık yere fırçalar, hatalarınızı yüzünüze yüzünüze vurur çümkü tatlıdır, aşırı tatlıdır.
Sizi canından çok sever çümkü kız kardeştir, sizi muhtemelen sizden daha fazla düşünüyordur çünkü onun bu kaaahrolası evrende tutunduğu en en en sarsılmaz şey sizsinizdir. Öyle bir şeyler işte.
Bizim şüşko için duygusallaşmak istemiyorum :sırıt:

Abla sayılır mı,benim canımdan öte ablam var.
Birde canım abim tabiis. İkisini de apayrı seviyorum.
Buradaki kız kardeş,harika değer ben oluyorum ama di mi,evvet:D

Hayattaki en buyuk zenginliklerimden birisi
Sizi birbirinizden daha iyi anlayan birisi olamaz ve dert ortaginiz olur, her durumda yaninizdadir. Her seyinizi elestirir, daha iyi hale gelmenizi ister : ))
Birbirinizin hayalinize, hayatiniza ortak olursunuz

Kız kardeşim de yok ablamda yok bu duyguyu bilmiyorum malesef tatmak isterdim arkadaşlarım var kız kardeş gibi ama illa o eksiklik bir başka

Yeğenlerim var olalı kardeşlerim ikinci sıraya kaydı. Bir Dayıııı dünyalara bedel.

Kız kardeşler; Fenerbahçe-Galatasaray

ablalarim var ama ortak bir gecmisimiz olmadi
ortak bir yasam alanimiz, ortak paydalarimiz, dolayisi ile mesafelidir iliskilerimiz
bu yuzden kan "bag"ina inanmam
insanlarin birlikte yasadiklarinda, hatira biriktirdiklerinde "bag" kurabildiklerine inanirim

Geri