kız istemeye gidince kızı vermeyen baba

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İşte ben. Kızım olsa vermem. Damadı zaten gözüm tutmaz. Ailesini de sevmem.

Mümkün değil.

Babayı bilmem, genelde görümce fişekler, ortalığı karıştırır :)
Vermiyorum ne demek ayrıca, alırız. Ben de vermem sanırım ya, yine içimizdeki canavar çıktı ortaya. Çelişkilerle doluyum bu başlıkta.

Kız isteme geleneği artık bazı ailelerde geçerli değil ve sadece aileler tanışıp, gençlerin kararına destek olduklarını beyan ediyorlar.

Ya buna rağmen baba vermiyorum uleeenn derse ?
ljkjhhkkmv
Aile yapısına bağlı ve önceden bu konuların netleşmesi gerekir.
Babanın karşı çıkma gerekçesi nedir? Bu konuda haklı ise vermemek değil de kızının iyiliği için karşı çıkma durumu da söz konusu olabilir.

Aile fertlerinden bazılarının önceden tanışmasında fayda var ve böylece olumsuz bir durumda sorunu sakince çözebilirler.

Bir ufak rakı için arkasına da üç volume bira girip binaya zile basın geçin koltuğun karşısına oturun sakin sigara vs içmeyin konuşun vermezse kaçıracağım dersiniz . Sert sert bakar o an müstakbel eşinizden kahve isteyin
O an kayinbabaniz sen delimisin oğlum derse evet kızınız delirtti dersiniz.
Lanet olsun al aile büyüklerini gel belamısın yahu.

Siz kaleyi ıçten fethedin kayınvalide bu konuda en büyük destekcinizdir.

Aile yapısına bağlı ve önceden bu konuların netleşmesi gerekir.
Babanın karşı çıkma gerekçesi nedir? Bu konuda haklı ise vermemek değil de kızının iyiliği için karşı çıkma durumu da söz konusu olabilir.

Aile fertlerinden bazılarının önceden tanışmasında fayda var ve böylece olumsuz bir durumda sorunu sakince çözebilirler.
Baban vermezse bana kaçar mısın lefty ?

İkinci defa istemeye gidilir. bu defa yanında bir adet silah ile, silah çıkartılıp masaya koyulur ve "ya kızını verirsin ya beni burada vurursun" denilir. Eğer baba birazcık adamsa yola gelir diye düşünüyorum.

Kiz istenir.Adettir,gelenektir..yasatmak lazim.
Kizi istemeye gelmeyen güveyin ailesi, ciddiye alinmaz ve kizin ailesine de saygisi yoktur.
Gencler anlasmis olsa bile,bu önemli adimi atlamamak lazim.

Bir ufak rakı için arkasına da üç volume bira girip binaya zile basın geçin koltuğun karşısına oturun sakin sigara vs içmeyin konuşun vermezse kaçıracağım dersiniz . Sert sert bakar o an müstakbel eşinizden kahve isteyin
O an kayinbabaniz sen delimisin oğlum derse evet kızınız delirtti dersiniz.
Lanet olsun al aile büyüklerini gel belamısın yahu.

Siz kaleyi ıçten fethedin kayınvalide bu konuda en büyük destekcinizdir.
Şimdidede 3. Torunu Bekliyor utanmaz adam
Torun başkaymış diyor. Sana dedik bey amca boy boyo torun vereceğiz dıye ama ınanmadin.
sjsjsjsjsjs :D

Geri