Kız istemeye gidermisiniz ?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Kız istemeye gidermisiniz ?

Bu gibi olay eskidendi artık kaldırmak lazım

Ne demek kaldırmak lazım? Gelenekçi eski kafalı değilim ama bunlar güzel heyecanlı şeyler yozlastirmamak gerekir.

ayy çok severim o heyecan başka oluyor
damatların tuzlu kahve içmesine bayılıyorum :D

Bir arkadaşıma kız istemeye gittik son derece heyecanlı ve gergin oluyor insan ellerin falan terliyor lan çok

tuhaf ya kahve tuzlu geliyormuş vs. :D Çok değişik hiç rahat değil :D

Ben bir sefer dayımın oğlunun kız istemesinde bulundum.

Kapıdan içeri girdik, odanın bize ayrılan tarafına abiler gibi yanyana dizilerek oturduk. Dayım hafif çaprazımızdaki tekli koltuğa geçti.

Biraz hoşbeşten sonra ortamdaki çoğu kişi birbirini ilk defa gördüğü için tanışma (daha doğrusu tanıştırma) merasimi oldu. Bizim tarafta genç olarak bi ben varım bir de kuzen (damat)

Damadın babası, yani dayım, eliyle işaret ederek kendi tarafındakileri tanıtmaya başladı; bu eşim, bu kızım, bu kız kardeşim, bu biraderim, bu onun eşi, bu kız kardeşimin oğlu (ben) BU DA BİZİM OĞLAN.

"Bu da bizim oğlan" kısmını öyle bir vurguladı ki; aklımıza istem dışı Yahşi Batı'daki Kısır Kayalar, Ağlayan Kayalar, Pembe Kayalar muhabbeti geldi, kahkaha atmamak için zor tutuyoruz kendimizi.

Sonra dayım devam etti; Allah sizi inandırsın, kendi çocuklarımız diye söylemiyorum, ikisinin de ne alkolü vardır ne sigarası, bu yaşlarına kadar geldiler bir kere bile üzmemişlerdir bizi.

Peki finalde ne oluyor?

İçerideki muhabbet uzadıkça biz sıkılıyoruz. Bunu fark eden dede "gençler siz isterseniz mutfağa geçin" diyor, gelinin kuzenleriyle birlikte mutfağa geçiyoruz, çocuklar diyor ki; "abi valla bizde alkol de var sigara da". Biz de diyoruz ki; "e çıkarın o zaman?"

Mutfağın kapısı kapanıyor, zuladaki biralar çıkıyor, sigaralar yakılıyor, büyükler bizim ne kadar mükemmel çocuklar olduğumuzu konuşurken biz onların gözünde "mükemmel" evladın yapmayacağı birkaç şeyi birden içerde yapıyoruz.

Sonuç olarak; bu yaza düğünümüz var.

Onlar da rövanşta beni istemeye geleceklerse giderim. O kızı almadan gelmem.

evde iç oğlanı varsa oradan kız almak biraz sıkar gibi geliyo bana ama gelin yine de bi kahvemizi için xdd sjjsjs

malumat podzemlje'yi kendi evinde deplasmana düşürür diyenlerrrr?? jsjdjsjs

Evet, Pazartesi ve Perşembe günleri her hafta düzenli olarak.

kimi kimden ne vasıfla istiyoruz arkadaş, boş beleş adetler bunlar rafa kaldırmakta yarar var.

kimi kimden ne vasıfla istiyoruz arkadaş, boş beleş adetler bunlar rafa kaldırmakta yarar var.

Asdasdasda. Yavrum ben beni istemeye geldiklerinde bütün sulaleme özel olarak bohça yapılmasını isteyeceğim. :dyg:

İzlenimlerim doğrultusunda evliliğin en güzel adımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Tabiki giderim.

Gun g3lecek gidecez. :T:

Ben niye gideyim ya
gun gelecek onlar ayagima gelecek.skj

Geri