Kız istemede ne konuşulur

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben gece 2 de kiz istemeye gittim. Peder "ben konusmak istemiyorum" demisti ajshshhshshsh
Tam bir korku filmiydi lan

Havalar çok ısındıdan girip Beşiktaş maçından dönüp siyasetten çıkmıştık..

istemeye gidersem vermezler gibime geliyor
kaçalım boşver
kahveyi evde içeriz

Kız istemek önemli. Bakkaldan ekmek almıyosun, bir insanı ömür boyu kollayacağının sözünü veriyosun.
hoffff

en çekindiğim şeylerden birisidir bu. daha doğrusu, abimlerle girdiğim her ortamda bu çekinceyi yaşıyorum. öyle kavgacı, gürültücü tipler hiç değildir ama konu akepe ve seçmeni olunca, bulundukları ortamda üçüncü dünya savaşı çıkarıyorlar.dfgdfg ola ki böyle bir yola girersem; isteme, söz, nişan, nikah hepsini bir arada yapmayı planlıyorum. tek seferde bitsin bu savaş.dkdfg

Kız isteme hariç her şey…
Magazin, spor, ekonomi, siyaset, tarih…
Kaldı ki durum şundan ibaret
“Baba hadi kızı iste”
“yaaav dur oğlum şurada sarı selimin nasıl cariye kovaladığını konuşuyoruz yaav”
muhabbetleri…

öğğğğ
şu muhabbetlere girmemek için sevdiğim kadınla kaçıp evlenme düşüncem var.

Efendim evlatlarımız tanışmış görüşmüş, işte gezmişler tozmuşlar, tatillere gitmişler, barlar marlar, sabaha kadar iç iç iç , artık neler yaptılarsa hart hart, zaten seven sevmiş ııı alan razi veren mutlu biz mutlu Lerzan Mutlu... Bize de bok yemek düşer, kavliyle mavliyle isteyelim de verin bari prosedür icabı. "

Kız isteme metni yazılır, 5 euro.

Zengin olsun diğeri önemli olmaz kızım üzülecekce mayamide denizengirerken kolteylini içerken üzülsün

Geri