Kız düşürmek için 4 bin TL’ye aldığı köpek de işe yaramayınca...

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Düşürür aslında. Parka bahçeye çık gezdir. Sahili de dene. Olur mutlaka.

Kendisiyle dalga geçebilen kişi başkalarının alaylarından etkilenmez ama bunlar bunun farkında oldukları için değil, bunu saçma bir etkileşim uğruna yaptıkları için, iş iyice çığrından çıkmış. Yavruyu sokağa atmasa ya da ona eziyet etmese bari.

Ay bu erkekler çok salak ya fjfjfjjf

Kendince mizah yapmaya çalışıyor ancak komik değil.

kız düşürmek nasıl bişey
kızlar nasıl düştünüz gelin anlatın

Ahahaha şaka mı ya böyle salaklık olamaz jfkdjs

Şu son zamanlarda her 3 konudan biri olan erko saçmalığı bu olabilir ancak. Ne demekse artık erko kesin bunun gibi birşey olmalı. Eğer öyleysede en ağlağı, en aşalığı, en en en salağı bu olabilir. Kesin budur #ağlakerko

Beyin alsaydın ya :d

sosyal medyada beğeni ve etkileşim alacağım diye kendini maymun eden insanlardan sadece birtanesi. bunun bir tık üstü, kız tavlamak için şahin doğan marka araç modifiye eden erkektir.

Konu yorumlarla sürekli üst sıralara çıktığı için birçok defa rastladım ama bir şey yazmaktan kaçınmıştım. Görseli yine de izlemedim. Yorumlardan az çok anlaşılıyor.
İbni Haldun'dan okudum bugün, bir insana babasının öğretemediğini zaman öğretir diyor.

Düşürmek kelimesi ne kadar iğrenç değil mi? Bunları konuşuyor muyuz? Yok.

9 yaşına basmış, yakışıklı bir köpeğim var. Elit diye adlandırılan bir sahile sahibiz. Sahile hava almaya ve spora gelen belki 100-150 kişi ve bunun yanı sıra bölgede görev yapan bazı polisler köpeği ve beni ezberlemiş durumdalar. Bir çoğu ile selamlaşabilir haldeyiz. Köpekli olarak gelen çok insan var. İçlerinde çok kaliteli insanlar var. Minnettar olduğum bazı hususlar var mesela. Spora gelen veya hayvansever olan bazı arkadaşları tanımaktan çok memnunum. Adam iş adamı, adam üst düzey bürokrat, kadın falanca az duyulmuş olan bi bankanın ceosu, kadın mühendis, kadın işletmeci gibi gibi ama hepimiz birbirimizin mesleklerini alakasız derecede sonradan öğreniyoruz ve bizi tanıştıran ortak noktalarımızın çizgisinden asla uzaklaşmıyoruz. Ya elbette birinden hoşlanabilirsin, tanışabilirsin, sevebilirsin ama köpeğe muhtaç olarak değil ya.

Bir hayvanı böyle çirkin emellere alet etmek, istediğini elde etse bile insanın kalitesini düşürür, ruhunu bozar, aklını çürütür. İnsan bir şekilde üzülür ve pişman olur.

Hayvanları sevmek için almalı, silmek için değil.

videoda sadece yavru kopege odaklaninca, birden her yerde guller acmaya basliyor. boyle kucikucikuw oluyor insan. sonra adama bakiyorum, ''srfsz it kes lan'' diyom icimden, ''sen o yavruyu hak etmiyon. ver ulan o yavruyu bana, it.'' diyo ic sesim

hihih excs m prdn tvb tsfrllh
1709584839609.png

Geri