Kız arkadaşınızı bir erkekle şehir dışına iş görüşmesine gönderseler?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 2141 gün önce görüldü

kız arkadaşınızı şirket iş için şehir dışına bir adamla yolluyor

• otursun oturduğu yerde

Kullanılan: 1 7.1%
  • istifa etsin

Kullanılan: 3 21.4%
  • işidir normal

Kullanılan: 8 57.1%
  • diğer

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
kız arkadaşınızı şirket iş için şehir dışına bir adamla yolluyor

Şirkette ne işi var. Bence köfteci büfesinde çalışsın.

O adam ben isem olur yoksa olmaz kıskanırım :)

f6903f02eafe96975dbabd2fd16d5cbb.jpg

İşi için gidebilir benim de gittiğim gibi , işinin gerektirdiğini yapar. Niyeti bozduysa bunun için şehir değilikliğine gerek duymadan da yapacak olan yapar, ruhun duymaz.

İşi yahu. İş, başka ne düşünülebilir

Çok özletmeden gelsin.

Tabiki izin veririm çünkü ben ona güvenirim ................. Şaka lan şaka ne işi var başka erkekle şehir dışında kırarım bacaklarını ..

Kurumsal bir yapının parçasıysa olabilir ama emlak ofisinin dış satış için ziyareti gibi dandiriliklop bişeye müsade etmem ..

Barış'a katılıyorum, işidir gidebilir sorun yok.

Aşkım berkecanla iş için şehir dışına çıkıyoruz şuan oteldeyiz yol beni çok yordu. Berkecan bacaklarıma masaj yapıyo aşkım sağolsun yokluğunu aratmıyor. Merak etme beni cnm aklın bende kalmasın öpüyorum by

ulan yurt dışına çıkıo zaten elin tankutundan önce stewen ı var bu işin yuucisi var bu beni dahada endişelendirdi şimdi hani "aaaaa bu erif nekadar yakışıklı" repliğine karşı neyse yurt dışında en azından erif tanışma şansları yok diyoruz. iş için gidiosa bu endişe 100 e katlanır çünkü kabus gerçek oldu tv de gördündeki sinir durum bi yana erifin vatanına gidio laaaan :mad: , ayrıca bu zor soruyu açan arkadaşada şükranlarımı sunmak isterim durup dururken bizi dumura uğrattığı ve kafamızda bile yaşayıp sinirlendimiz için

şaka bi yana iş için gidio napcan kavgamı edicen durumun rehavetine göre doğru olanı yapmak zorunda , bi pürüz çıktı bişiler ters gitti bi hatası oldu bu onun ipneliği olur ben yoluma devam ederim

işidir normal ya güven yoksa zaten olmaz

gönderemezler - koca iş yerinde başkasımı kalmadı ya iki kız götürün ya iki erkek.

Aynı Otel odasında mı kalacaklar ? Yatak French bed'mi ?

Bir Seminer gezisinde Otel çalışanları oda dağıtımını becerememişlerdi ve nişanlı olduğunu bildiğim bir bayan ile bize aynı oda düşmüştü. Görevliler "siz zaten aynı şirkettensiniz" diye kendilerini haklı çıkarmak istemişlerdi. Bayan da aynen öyle, bence bir sorun yok demişti. Müdür bey olayı fark etti ve işimizi bozdu.

Hayatta her şey olabiliyor. Avrupa da böyle şeyler normal karşılanır. Medeni toplumların bakış açısı farklı oluyor.

Giderim.
Güvenmiyorsa boşasın np.

Geri