Kız arkadaşınız sevdiğinizi sevse tepkiniz ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 5175 gün önce görüldü
yolarım saçını başını ama:cici:

Eğer ben o kişiyi gerçekten seviyorsam sonuna kadar çabalarım ve eldede ederim.Başkası seviyormuş hoşlannıyormuş bu ayaklar bana sökmez

Söz konusu Aşk ise yapabilecek pek birşey yok. Ama o kişiden uzak dururum elbette keza sevgilimin de uzak durmasını isterim.

Aşk bu.Otada Konuyu O'nada konuyu..Bunu yaşamıştım.zor birşey.İnsan kalbine söz geciremiyor.O yüzden büyük kouşmuyorum.

Basima gelmisti ayni kisiden hoslandik :D

C-707 cihazımdan gönderildi

Kız arkadaşımın sevdiğimi sevmesi ne yahu ;)

Abi ben mi yanlış okuyorum kız arkadaşım sevdiğim değil mi sevdiğimi ne sevdiğimi sevmesi iyi birşey değil mi

Allah'ım ya ben bu Türkçe'yi öğrenememiyorum mu acaba ;)

Kız arkadaşımın sevdiğimi sevmesi ne yahu ;)

Abi ben mi yanlış okuyorum kız arkadaşım sevdiğim değil mi sevdiğimi ne sevdiğimi sevmesi iyi birşey değil mi

Allah'ım ya ben bu Türkçe'yi öğrenememiyorum mu acaba ;)

yalnız değilsin.
Kızlara özel bi konu galiba :d

Kızlara soruluyor. Özetle yakın arkadaşınız aşkınıza aşık olursa ne olur diyor.
Yakın arkadaşımın tavrına değil sevdiğimin tavrına bakarım. O bundan haz alıyorsa Allah mutlu olsun derim.

iyi olan kazansin:p
ben seversem gozum kimseyi gormez, saclarini yolup eline veririm herhalde:T:

Kız arkadaşımla yollarımı ayırırım. Keza, sergilediği güvensizlikten başka bişey değil. Sonuç olarak da bu tutumu kendisiyle aynı yolda yolcu olmamı ne yazık ki bitirir. Diğer yandan, erkek arkadaşımın hal ve tutumunu da bu aşamadan sonra kontrol altına alırım çaktırmadan. İlgisi varsa ya da gözü bile kaysa, kendisini kalbimin dışında bulur.

Sanırım olayın görseli böyle bir şey. Biz görsel hafızası daha kuvvetli erkekler için açıklayıcı olacaktır .p

cCmNqNU.jpg

Kondurmak bile çıldırtabilir beni. Gözü kayık bir arkadaşa sahipsem bende gözüne kayık yaparım. Yakınımdakiler bunu bana yapmasın.

Kız arkadaşım kız arkadaşı beni sevebilir onun kız arkadasida sevebilir kızlar beni sevebilir bende onları sevebilirim ama sakaciktan

Cogu yorumlari okudum, aksine, ben yoldan cekilirdim. Arkadasim seviyorsa, benimde sevdigimi biliyorsa, oda yoldan cekilirdi. Arkadaslik bu zaten. Eger bunu yapamiyorsa, istedigini yapsin yani, mutlu olsun. Ugrasamam bu islerle, gereksiz dramlarla.

Geri