Merhaba arkadaslar ve yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var. Bu benim ilk ilişkim. Ilk başlarda çok takmiyordum ilk tecrübem olduğu icin falan ama sonradan kopamadim bu kızdan. İlişkimize basladigimizda verdigimiz ilk söz birbirimizden birsey saklamamak olmuştu. Neyse gelelim konuya ben önceden ona eski iliskisiyle ilgili sorular sormuştum. Eskiden 2 kisiyle iliski yaşamış birisi 1 ay sürmüş ve hiçbirşey olmamış zaten. Ama birisi 11 ay sürmüş ve ilk sorduğumda yakınlaşma olarak sadece öptü demişti. Sonra öperken poposunu sıktıuğıda ortaya çıktı Bende benden birsey saklama birdaha bu konuyu acmayacam demistim ve bana güven saklamiyorum dedi kapandı. Üzerinden 1.5 yıl gecti bir gun konu tekrar acildi ve ben birseyler sakladığını farkedip zor da olsa konuşturdum. Bu çocukla hic ayni odada evde vs kalmamış ama dışarda açık ortamda üstler giyinik şekilde yapilabilecek herseyi yapmışlar. Ve bir defada degil birden cok kez. Birlikte olmamışlar ama dedigim gibi diger sekilde yapılabilecek her şeyi yapmislar ve ayni zamanda bircok kez mesaj yoluyla da sanal iliski yaşadıklarını mesajla en uç noktaya kadar herşeyi konustuklarini söyledi. Sevişmişler birkaç kez Artik doğru soylediginden kesinlikle eminim ve birsey saklamiyor. Hepsi bukadar. Bunlar beni cok yıktı. Ben onu optugunu bile zor hazmetmistim bunlar beni cok yaraladı. yemeden icmeden kesildim. Ne uyku uyuyabiliyorum ne birsey yapabiliyorum. Düşünmeden duramiyorum. Unutmayı denedim ama unutamayinca cok zor da olsa ayrilmak istesim ve ayrilmistim. Ama evime geldi ve yalvardi yakardi agladi beni birakma diye. Cok pişmanım dedi. Seni kaybetme korkusu vardi o yuzden soylemedim dedi. Bundan sonra sen ne dersen o falan dedi bende aglamasina dayanamayip 1 sans daha verdim ama sonradan da bilemedim çünkü aklimdan cikaramiyorum. Biraz uzun oldu ama idare edin. Uzun lafın kısaıs eski sevgilisi kızı uzun süre kullanmış. Napmaliyim sizce ? Ayrılmalı mıyım? Onu da çok seviyorum başlarda çok iyiydi ilişkimiz