Kız Arkadaşıma Sürpriz önerileri Bana Yardım Edin :(

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Mesir macunu hediye et,sevginiz şaha kalksın.
Şaka yapıyorum,deneme sakın :D

seninki de soru yani..düşünürsn bulursn..

Güzel bir kazak alabilirisn ona :) kitap okumayı severse kitap olur.. Kolyede olur yasın küçük olduğu için bunlar olur.

Hiç bi surprız yapma hatta hıc tınlama o senden surprız beklerken hıc bişey bulamasın buda ona baya bi süpriz olur zaten.

tm anladım..bnce kız arkadaşının en yakın arkadaşı kimse ona sor..o bilir gibi geliyo bana dene derim
Katılıyorum aamir'e çünkü onun zevkinin ne olduğunu en yakın arkadaşı bilir :) Biz sadece sana bi kaç fikir suna biliriz, yinede en doğru hediye seçimini kendin yapacaksın Onurcan :cici:

Hiç bi surprız yapma hatta hıc tınlama o senden surprız beklerken hıc bişey bulamasın buda ona baya bi süpriz olur zaten.

ahahahah sen sakın yek'e uyma yoksa kızı kaybedersin :p

Süprize gelince kolye,küpe,kazak,kitap zaten bunlar standart biliyorsundur sende :) Farklı bişey denemek istersen bence ufak bir albüme beraber çekilmiş fotoğraflarınızı koyabilir ve hediye edebilirsin. Yada onunla geçen 8 ayı anlatan güzel bir yazı olabilir. Ufak not kağıtlarına onun hoşuna gidecek notlar yazıp verebilirsin. Bunların sayısı en az 50 olsun ki bir işe yarasın (: Eğer imkanın varsa bir mekanda arkadaşların hazırlık yapar sonra da siz gidersiniz ve bir pasta kesip kutlayabilirsiniz. Söylememe gerek yok herhalde 8 tane mum olsun :p

Aklıma bişey gelirse yazarım gene :o

Geri