Kız Arkadaşı Alışveriş Yaparken Sıkılmayan Erkek

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3234 gün önce görüldü
El üstünde tutulması gereken erkek, kıymetlidir.

3. magzada soylenirim. Benimle gitmesin bir suru kiz arkadasi var hem kadin urunu satan magzaya erkek neden girsin.

beni teknoloji mağazasına park et, dönüşte alırsın

eğer gidilen mağaza bershka stradivarius falan değilse bi yere kadar katlanılabilir aslında. :m:

Ödül erilmesi gerekiyor. Ben bile alışveriş sevmiyorum. O nasıl bir sabır

Ben bile dayanamiyorken, o dayaniyorsa helal olsun.

Kılıbıktır çok itici. Söylenmesi lazım ki zevki çıksın.

adı üstünde erkek, adam, delikanli adam, evin direği. yani bir adamı o halde düşünmek ve akli sira kiymeti bilinmeli levhası asmak cahilane bir davranistir. bir adamin alisveris yaparken senin pesinden dolasmasindan nasil rahatsız olmuyorsun sen kadın? peki o adam rahatsız olmuyor mu bari? yani feminen damarıniz tutunca biz erkeklerin kölesi degiliz diyorsunuz ama erkegi pesinizden sürüklemeye gelince "kiymeti bilinsin" diye gaz veriyorsunuz oyle mi? kadin=seytan yani baska bir şey demiyorum. cok tehlikeli bu kadin milleti. basimizin etini yediniz bitirdiniz. ne gezicez kardesim sizin pesinizde ya? ulan delikanli adama karisinin pesinde magaza magaza gezmek yakışır mi lan? git ne zimbirti aliyorsan al iste, adamı ne diye sürüklüyorsun pesinde kardesim? cakacaksin agzina iki tane. neymis efendim kadina siddet. şeytana siddet lan bu. revadir size.

biz sizi araba pazarinda toroslardan i30 lara kadar gezdiriyor muyuz? bırodvey kasalarin piyasasina maruz kalıyor musunuz mesela? yegenim, entelektüel olacaksiniz diye coğrafyaya aykiri gelmeyin. ananizdan ogrenin ananizdan. rihannalar kurtarmayacak sizi.

Youtube için video hazırlarken geçen karşılaştım Çin'de, Kız arkadaşının alışverişi bitmeyince çocuk 7.kattan atlayarak intihar etmiş.

O zaman bana beraber gidelim demesin kafasını kirarım.
Biliyor ki ben alisveriş yapicam. Kulaklığı takip kahvemi alıp mağaza mağaza tek başıma gezmeyi seviyorum sırf kiskancliktan ben de geliyim diyerek 2 mağaza sonra ufff pufff diyorsa sen git derim dedim pişman değilim :d

zerre sıkılmam ne ihtiyacı varsa girdiği ilk mağazadan aldırırım. o bu süper yakışıyor buna bayıldım diye diye gider aldırırım.

Alışveriş yapmayı kız arkadaşından daha çok seven erkektir yada salla baş erkektir.

adı üstünde erkek, adam, delikanli adam, evin direği. yani bir adamı o halde düşünmek ve akli sira kiymeti bilinmeli levhası asmak cahilane bir davranistir. bir adamin alisveris yaparken senin pesinden dolasmasindan nasil rahatsız olmuyorsun sen kadın? peki o adam rahatsız olmuyor mu bari? yani feminen damarıniz tutunca biz erkeklerin kölesi degiliz diyorsunuz ama erkegi pesinizden sürüklemeye gelince "kiymeti bilinsin" diye gaz veriyorsunuz oyle mi? kadin=seytan yani baska bir şey demiyorum. cok tehlikeli bu kadin milleti. basimizin etini yediniz bitirdiniz. ne gezicez kardesim sizin pesinizde ya? ulan delikanli adama karisinin pesinde magaza magaza gezmek yakışır mi lan? git ne zimbirti aliyorsan al iste, adamı ne diye sürüklüyorsun pesinde kardesim? cakacaksin agzina iki tane. neymis efendim kadina siddet. şeytana siddet lan bu. revadir size.

biz sizi araba pazarinda toroslardan i30 lara kadar gezdiriyor muyuz? bırodvey kasalarin piyasasina maruz kalıyor musunuz mesela? yegenim, entelektüel olacaksiniz diye coğrafyaya aykiri gelmeyin. ananizdan ogrenin ananizdan. rihannalar kurtarmayacak sizi.

gel öpücem :liv:

teknoloji mağazalarını gezerken daha ilkinde üfleyip püflerler, sonra sıkılmayan erkek diye konu açarlar.
gezsin benimle media markt, teknosa, bimeks, vatanı sonra ben de gelirim maybe :T:

Geri