Kıyameti bekliyorum sanki 14 ağustos

Konu sahibi son olarak 3588 gün önce görüldü
Bakalım bir kaç sonra neler olacak eskiden ikibin yılında kıyamet kopacak diye tüm gün korkmuştum, gerçi yine korkuyorum.. korkmuyorum değil :(

Acaba 14 ağustosu nasıl anarız bilmiyorum ben

Bu ne biçim konu

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Bu ne biçim mesaj :)

üstelik taşa başa oturanın çocuuu olmaz :)

konu kötümü ne var yani siz korkmuyormusunuz ? onca vahşedi görünce korkuyor insan neden suriye gibi olalım diye korkuyorum
Valla en son dusunecegim sey suan kiyamet. Kiyameti fazla hafife aliyorsun ya da daha ne vahsetler gorecek bu dunya :) o yuzden ben soyleyim sana korkma kiyamet kopmayacak :D

Valla en son dusunecegim sey suan kiyamet. Kiyameti fazla hafife aliyorsun ya da daha ne vahsetler gorecek bu dunya :) o yuzden ben soyleyim sana korkma kiyamet kopmayacak :D

ölenin kıyameti kopuyor gazetelerde bir çok yerde elektirikler kesiliyormuş sürekli :S

“Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış, yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol.” lafı geldi aklıma.

Valla ben bu 14 agustos bilmem nesini anlamadim arkadaslar ne olacakmis ?

Melih Gökçek FETÖ'nün ABD desteği ile Marmara'da deprem yapabileceğini söyledi.

Belediye Başkanımız bu konuda ''Fayların içerisinde biriken gazlar ve benzerleri bir anda düşük frekanslı elektromanyetik ışınla patlatılıyor ve deprem meydana geliyor.'' şeklinde bilimsel bir açıklama da sundu.

Artık Maya takviminden mi bunları öğrendi yoksa kahvede okey oynarken taş beklediği sırada mı bilinmez. Ama memleketçe travma yaşadığımız aşikar.

Geri