Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kızımız ne kadar iddialı değilmi? Off çokta çekici ve tatlı ama memelerin ateşte yanarken Serçeğğ diye bagırma bende yanıyor olacagım Sjssjgünah değilse yapmam, zevki orda
Bu kadar basit dediğin şeylere inanmamızı bekliyorsun.yazıklarıma gerekli cevabı vermedin.cehennemle filan bizi korkutma,inandığın yaratıcı tecavüz edilen bir bebeğe seyirci kalıyorsa bana hitap etmiyordur demektir.benim vicdanım,merhametim daha fazla gözüküyorBunları yapan Kul Allah herkese beyin vermiş ve iki seçenek sunmuş ister iyiyi seçer cennete gidersin ister kötüyü seçer cehennem de yanarsın hepsi bu kadar basit.
Ben asla temizim ben bir rahibe yim demiyorum demedim de demem de bende çok günahkarım ama gerçekleri söylemektende çekinmem. Allah hepimize hidayet versin :dYa bu kız daha düne kadar tüm gel gitlş konuların baş rolündeydi noldu taş mı düştü kafasına .p hahah
allah hidayet versin…
onların adını agzına alırken besmele cek serceKızımız ne kadar iddialı değilmi? Off çokta çekici ve tatlı ama memelerin ateşte yanarken Serçeğğ diye bagırma bende yanıyor olacagım Sjssj
Aferin devam o zaman rüyalaraBen asla temizim ben bir rahibe yim demiyorum demedim de demem de bende çok günahkarım ama gerçekleri söylemektende çekinmem. Allah hepimize hidayet versin :d
Senin vicdanın mı? Merhametin mi? Hiç bir anne baba yoktur ki Allah tan daha fazla evladına yada hiç bir kul yoktur ki diğer din kardeşine Allah'tan daha fazla merhamet etsin şefkat göstersin.Bu kadar basit dediğin şeylere inanmamızı bekliyorsun.yazıklarıma gerekli cevabı vermedin.cehennemle filan bizi korkutma,inandığın yaratıcı tecavüz edilen bir bebeğe seyirci kalıyorsa bana hitap etmiyordur demektir.benim vicdanım,merhametim daha fazla gözüküyor
Mesela rüya olan nedir anlatsana?Aferin devam o zaman rüyalara
Madem Allah işini biliyor bize niye kızıyor sonuçta iyi,kötü her pisliği o yaratmışSenin vicdanın mı? Merhametin mi? Hiç bir anne baba yoktur ki Allah tan daha fazla evladına yada hiç bir kul yoktur ki diğer din kardeşine Allah'tan daha fazla merhamet etsin şefkat göstersin.
Soruna gelince herşeyin bir sebebi var Allahın takdiri sorgulanmaz. O tecavüzcüyüde tecavüz edileni de Allah yarattı. Şimdi dilediğini yapmakta Ona düşer.
Niye sigortalılar mı Sjsjsonların adını agzına alırken besmele cek serce
Hani şuan kullanmaya çalıştığın beynin varya heh işte onu iyiyemi kullanacaksın kötüyemi ona bakıyor.Madem Allah işini biliyor bize niye kızıyor sonuçta iyi,kötü her pisliği o yaratmış
Senin yaş kaç serçeHani şuan kullanmaya çalıştığın beynin varya heh işte onu iyiyemi kullanacaksın kötüyemi ona bakıyor.
dinden cıkıp bana tapmaya baslarsın serceNiye sigortalılar mı Sjsjs
Tapmaya değil de belki saçını okşarım görmediğin şefkati gösterebilirim. Ozaman bir erkeğe tapmaktan kurtulursun belki buralar da böğürmezsin oşogoom diye Sjsjsdinden cıkıp bana tapmaya baslarsın serce
Yaşım 10Senin yaş kaç serçe