Kıyafetlerinizi pazardan almayı mı yoksa mağazalardan almayı mı tercih edersiniz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Kıyafetlerinizi pazardan almayı mı yoksa mağazalardan almayı mı tercih edersiniz?

Pazara pek gitmiyorum ama gittiğim zamanlar güzel görüp,bana yakışacağını düşündüğüm kıyafet olursa alırım.
Yani markaya bakmıyorum önemli olan yakıştırabilmek ;)

Mağazadan alıyorum , pazara gidemiyorum küçük çocuk olunca yanında zor (:

Özellikle pantolonları pazardan alıyorum ya, bir pantolona en az 40-50 lira vermek saçma geliyor.

Mağaza'dan alıyorum. Pazar fobim var nerdeyse. O kalabalıkta kümeste yavaş yürüyen tavuklar gibi davranan insanlar var kanser ediyorlar

bi kota 178 tl vermezsem g.tümde çıban çıkıyor

Pazarda kıyafet mi satılıyor ?

Biz bikaç haftada bir gideriz hiç kiyafetci görmedim

Sahaftan alıyorum sahaftan

kıyafetler mağazadan balıklar pazardan ;d

Pazar saatlerine denk gelmiyorum, hem bizim ev civarında çok güzel butikler var pazardaki fiyata.
Beğenmem lazım, fark etmiyor yani.

New York fashion week , Milan fashion week, Champs elysees Paris, Manhattan'in arka sokaklarinda
harika Vintage magazalar var mesela.
Stil danismanim var onunla birlikte aliyoruz. Carsi pazar gezip kiyafet mi alinirmis.
Styling ustasiyim Tom Ford'un hastasiyim

Yalniz mesajda ironi icermeyen tek sey Tom Ford

Pazarı Ayvalık'ta olunca falan geziyorum. Ankara da Trabzon da pek pazar gezmem. Küçük markasız butiklerden de alırım. Gözüme elime güzel geleni alırım, mağaza seçmem. Ayakkabı konusunda çok seçici davranıyorum sadece

İnternetten alan yok mu yaa alışveriş yapmaktan nefret ederim çünkü ben mağazada falan.

Geri