Kıyafet Ve Aksesuar Satın Almak İçin Ne Kadar Para Harcarsın?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Kıyafet Ve Aksesuar Satın Almak İçin Ne Kadar Para Harcarsın?

Bazen yeni ne gibi urunler var dıye sitelere gırıyorum , aradan ıkı saat gecıyor bır bakıyorum kı 1000 lirayı yatırmıs cıkmısım

Geçen yine parfüm alıyorum böbreğimin birini satmayı düşündüm allah sizi inandirsin.

Sonra döndüm dedim ki iyi ki babam var. <3333

Çok abartmadan beğendiklerimi seçer alırım, bütçemi zorlayacaksa lazım olmayan parçaları geri bırakırım.

3 dakikada 4 tane çanta seçip oldukça fazla harcama yaptım dün:/ -öğrenci bütçesi için.

Alisveris yapmayi hic sevmem, nadir cikarim. Boyle olunca da eger olur da gozume hos gelen kiyafet olduysa, butcemi de zorlamayacaksa oyle alirim. Ne kadar da tutumlu bir insanim, kendimi sevesim geldi yine . p

Tüm yatırımımı gümüşe harcıyorum. Mardin'i topladım geldim bir ay önce.

Keyifle alisveris yapmayi unuttum, nasil biseydi, guzel miydi :T: Kostur kostur kucuk beyin musade ettigi kadarini alabiliyoruz. Kendim icin biseyler almayali oldu galiba baya :T:

Olaganustu kiyafet alisverisi yapmiyorum, asiri basic takildigim icin kiyafetlerim moda bakimindan eskimiyor da.
Boyle olunca bir seyi cok begenmissem aliyorum. Kolay begenmem zaten.
Ayakkabiya cok gidiyor cok. Kiyafet aksesuar bir sey degil.

Asik olmam lazim olursam aliyorum cunki o benim olmustur artik kacari yok :T: fazla harcadigim soylenemez

Tesbihleri arkadaşdan yürütüyorum, kıyafetleri kermeslerden, çoraplar bimden.
Ve düşünün buna rağmen benim ile Aysun Kayacının oyu bir düşünebiliyor musunuz ya :/

Kıyafete fazla para harcamam, eğer alacaksam da internetten değil mağazadan görerek almayı tercih edenlerdenim.

Sence orada ki kaçak parfümler orjinal mi içimde ukte kaldı Dubai den geliyor dedi suryani adam kokusu da öyle gerçekçi ki hala aklımda kaldı :liv:

Mardin'de yaşayan arkadaşım orijinal olduğunu söyledi alışveriş yaptığı yere götürdü beni, dayanamadım ben de kaptım bir tane.

Mardin'de yaşayan arkadaşım orijinal olduğunu söyledi alışveriş yaptığı yere götürdü beni, dayanamadım ben de kaptım bir tane.

Aha yaşasın. Ben de bi tane aldım çünkü ama hiç kullanmamistim keşke 3-5 alsaydım .(eski Mardin de) Bu arada ben de hayatımda gormedigim kadar güzel Takıları orada buldum Güle güle kullan.
Suryaniler bu işi gerçekten biliyor.
Ben de geçen ay 1 aylık maaşımi orada bıraktım.

Geri