Kıyafet Seçiminde En Çok Dikkat Ettiğiniz Nokta Nedir?

Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü

Kıyafet Seçiminde En Çok Dikkat Ettiğiniz Nokta Nedir?

• Fiyatı

Kullanılan: 2 4.3%
  • Markası

Kullanılan: 3 6.4%
  • Tarzı

Kullanılan: 33 70.2%
  • Diğer(Belirtiniz)

Kullanılan: 9 19.1%

• Kullanılan toplam oy
    47
günlük giyicek bişeyler bakıyorsam ya uzun elbise ama sokak stili olanlardan yada bohem model pantolonlar ve üstüne rahat sweetler ayaklarımda vazgeçilmezleirm converse uzun etek giyerim bunlarda bohem stili olmasına özen gösteririm ve tüm aldıklarım yüksek bel olduğundan mint tshrtleri tercih ederim

iş yeri içinde bildiğin kumaş yüksek bel ofis stili pantolonlar ve gömlekler ayaktada stilettolar stiletto aşktır:p

gece ise tam balık vücüdumu saran sade ama asil yürüdükçe ben burdayım diyen abiyeler vee versace yada coveri co abiye platformları :p

Kumas kalinligi, kesimleri, renkleri, uzunluguna filan dikkat ederim. Bi'de mumkun mertebe 1 beden buyuk almaya calisirim.

ilk bakışta beğendiysem alırım ve genelde beğenmem

hem marka hem tarz hem rengi bana uygun hemde ucuz hepsi bir araya gelince hemen alırım

Tarzı bana uyduktan sonra fiyatı ve markasını çok fazla önemsemem :)

Sade şeyler benimdir.
Rahat harekette etmeliyim tabi, marka takıntım yok.
Bir kıyafete vurulmak nedir bilmem yani.

Ben kaliteye önem veririm arkadaş. Marka takıntım yok ancak kalite takıntım var. Bir de zarif olsun isterim. Onun dışında, çokça takıntım yok.

Kullanılan kumaş ya da her neyse onun kaliteli olması. Dikişleri, üzerimde garip durmasını istemem. Bir de düz olması, ben dümdüz seviyorum her şeyi. Desensiz.

bedenime olmayınca sıkıntı oluyor
olmalı olsun olacak

Benimde hiç param yok :( Yırtık pırtık bluejean giyiyorum,mendin açacam foruma girerken üç beş lira atın artık bana arkadaşlar :k1:

[YOUTUBE]tndzGaBc8Q0[/YOUTUBE]​

Geri