Kıvırcık Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4724 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle herkese tekrardan merhaba. Bu konuda sizlere kendimi tanıtacagım. Bakalım başarabilicekmiyim :D

26 kasım 1994 yılında ansızın dünyaya gelmişim.Dedemin adı da Uğur olduğundan benım adımda Uğur oldu ama bir farkla Uğur Can :p Tabi kasım ayı dediysem soğuk bir ay olduğu kesindir. Hava karlı Ankara sokakları dardı. :p

knlx7.jpg

Buda ben tırt part 1 :D

Neyse.. İlk okulda sakin uslu bir çocuk olmama rağmen bir o kadarda tembel bir öğrenciydim.Yere bakan yürek yakan derlerya işte o hesap.
Tabi küçükken her anne baba gibi benimkilerde beni boyum uzasın diye bir basketbol klübüne yazdırdılar. O klüpte zaman geçtikçe yeteneğim oldugu ortaya çıktı lisans falan derken buralara kadar geldik o konuda.

Ne olduysam lise zamanımda olmustur. Lise 1 de yine sakin uslu bir çocuk olan ben lise 2 ye geçtikten sonra artı 1 kez sınıf tekrarı yaptıktan sonra yaramaz stayla olmustur. Ama hala aynı Uğur Can. Ama bu sefer tek fark vardı yaramaz ve tembel..

Her ders hocalarla papaz olsamda beni çok severlerdi. Yemediğim dayakları onlardan yesemde bende severim onları ne yalan söyleyeyim.

Genelde havalı bencil bir yapıda olsamda sanalda gerçekte neşeli komik cool biriyim tanıyanlar el kaldırabilir beni :D

15 yaşıma kadar kendimi yakısıklı bulmasamda zamanla tipli biri olduğumu farkettim. Şu zamana kadar 3 kez sevgilim oldu 3 ü de uzun sürmesine rağmen bitti.

Ve herşey gibi kıvırcık saçlarımda gitti. Hala depresyondayım. Nasıl kestirdim o şaçlarımı diye düşünüyorum. Bana tüm kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlar kıvırcık dediklerinden bende nick name mi Kıvırcım koydum. Haksızlıga ve ezilmeye göz yumamam arkadaşlar.Hepinizi tanımasamda seviyorum. Çoğunuz benden büyük olsada. Her neyse. Şimdilik bu kadar :)

Sen zaten tembelsin ki küçükkende tembelim demişsin lisedede tembelsin işte :) Kızlar bile kıvırcık saçlı olmayı istemez erkeler hiç istemez zaten :) Kendinide beğenmişin tekiymişsin :D

Yok yok kıvırcık sacım on numaraydı mesaj olarak atarım bi ara teşekkürler herkese :)

Memnun olduk Uğur Can :) Güzel Paylaşımdı . Seni tanımakta güzel.

m.oldum uğurcan güzel bir paylaşım olmuş sağ ol:cici:

Tanıdığım bütün Uğur Can 'lar tembel ve yaramazdı :D Memnun olduumm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri