Kıvılcım Ural, Bodrum'daki pahalılığı eleştirdi

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Kıvılcım Ural, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Saçını pembe yapmasına şarkıcı, "Yakında iki festival var, o yüzden yaptım. Yenikapı ve Kilyos'ta olacak festivaller. Bodrum-İstanbul arasındayım. Konserler olunca İstanbul'a geliyorum" dedi.

Ural, "Bodrum'da pahalı lahmacunu yediniz mi?" sorusuna, "Bir gün pizza yemek yemeye gittik. Bir pizza bin TL'ydi. Herkesi kaldırdım, yemedik" yanıtını verdi.

Çılgın Sayısal Loto'da Kırşehir'de bir kişinin 460 milyon 913 bin 735 TL kazanmasına şarkıcı, "Bana çıksa şu an köpekleri kurtarırım. Barınaklar yaparım. Keşke konforlu barınak olsa da mutlu olabilseler.

Bence ikramiyeyi beklemeden bizim yapabileceğimiz şeyler var. Bizim sokakta sokak köpeklerini kafede sahipleri sahipleniyor" açıklamasını yaptı.

Instagram'a erişim engeli getirilmesine Ural, "Geçen gün festivale gidiyordum. Uçaktan indim, yas ilan edildiği için konser iptal oldu. Instagram'dan duyurmak istedim ama o da gitmiş. Geçici bir şeydir bu.

Hepimizin elinde bir medya var. Bizim buna ihtiyacımız var. Bizim bireysel paylaşımımız dışında, markalar ve haber siteleri kullanıyor. Bu artık bağımlılıktan öte aslında gerekli bir şey. Geçim kapısı. Bir konser olduğunda oradan duyuruyorum. Sokakta afiş olmuyor. Dizi olduğu zaman oradan duyuruyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak

kivilcim-ural-bodrum-daki-pizza-fiyatini-gorunce-yemeden-mekani-terk-etti-2XP9p.png

kivilcim-ural-bodrum-daki-pizza-fiyatini-gorunce-yemeden-mekani-terk-etti-1eO82.jpg
kivilcim-ural-bodrum-daki-pizza-fiyatini-gorunce-yemeden-mekani-terk-etti-TVJ2F.jpg

kıvılcımcığım sen baya geç kalmışsın

Pizzaya 1000 lira niye veriyoruz ki?

Rus pizza restoranları var ve malzemesi bol, büyük boy pizzalar bile çok uygun fiyata satılırken, turistik yerlerdeki bu astronomik fiyatları sadece mekan kirası ile açıklamak mümkün değil.

Gitmezseniz, yemezseniz o fiyatlar o kadar yüksek olmaz. O fiyatlara rağmen talep düşmediği için adamlar fiyatları her geçen gün katlıyor

Kızım o pantolonun modasinin geçmesinin üzerinden bir nesil yok oldu be delimi ne

Kimmis diye bakinirken, Kaan Tangoze ile olan askini ogrendim :D Bedavadan bir dedikodu .p
kaan eşi seçkin piriler’i kıvılcım’la aldattığı için o dönem baya kaoslar oluyordu… hatta seçkin konserlerde en önden kaan’ı izlerken kıvılcım’ın kulis tarafında olduğu ve kaan’ı oradan izlediği haberleri de çıkmıştı. seçkin programlara katılıp kaan’ın her gün bi tarafı mor geliyor demeleri, kıvılcımla öpüşürken çekilen fotoğrafları, ayrıldıktan sonra kıvılcım’ın sürekli kaan’la fotoğraf atarak seçkin’i kudurtmaları… ülkemiz aslında ne kadar dedikodusal olarak verimli bir ülke, değerini bilemiyoruz ahahs.

Herşeyi biliyor herşeyden haberi var uluslararası mit ajanı gibi çalışıyor bu kız Allah onu kandırmak isteyenlere sabır versin baksir markasına kadar bilir.....

kaan eşi seçkin piriler’i kıvılcım’la aldattığı için o dönem baya kaoslar oluyordu… hatta seçkin konserlerde en önden kaan’ı izlerken kıvılcım’ın kulis tarafında olduğu ve kaan’ı oradan izlediği haberleri de çıkmıştı. seçkin programlara katılıp kaan’ın her gün bi tarafı mor geliyor demeleri, kıvılcımla öpüşürken çekilen fotoğrafları, ayrıldıktan sonra kıvılcım’ın sürekli kaan’la fotoğraf atarak seçkin’i kudurtmaları… ülkemiz aslında ne kadar dedikodusal olarak verimli bir ülke, değerini bilemiyoruz ahahs.
Simdi Seckin’le kesin ayrildilar mi peki? Kivilcimla Kaan bir arada mi? Son durum nedir Meloo : ))

Ayrica bunlar Kivilcim 15 yasindayken ilk defa tanisip sevgili olmuslar diye okudum. Oyleyse daha da garip zaten olay. Olaylar olaylar…

Herşeyi biliyor herşeyden haberi var uluslararası mit ajanı gibi çalışıyor bu kız Allah onu kandırmak isteyenlere sabır versin baksir markasına kadar bilir.....
sjjhjhs ay yok kız, eskiden magazin izlerdik ve bilirdik, şimdi de sosyal medya sağ olsun... uluslararası magazine çok hakim değilim ama yerel magazinde içimizi dökebiliriz...

Simdi Seckin’le kesin ayrildilar mi peki? Kivilcimla Kaan bir arada mi? Son durum nedir Meloo : ))

Ayrica bunlar Kivilcim 15 yasindayken ilk defa tanisip sevgili olmuslar diye okudum. Oyleyse daha da garip zaten olay. Olaylar olaylar…

ayrıldılar ayrıldılar, kıvılcımla kaan beraberler, şimdilik ayrılık yok arada haberler çıksa da... (sanki bana söylüyorlar gibi) :emoji_nail_care:
evet kıvılcım ve kaan önceden de sevgiliymiş, bizimki bitmeyen bir hikaye falan diye edebiyat yapıyordu...

Geri