KitKat Kimsin Nesin Necisin?

Konu sahibi son olarak 2632 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyy sen ne Tatlisin Böyle. aciksözlū olmani cok seviyorum zaten. Hep Nesenle Kal:$

Öncelikle aleyküm selam.
Şu forum içinde sempatikliğine hayran kaldığım bir kaç üye arasındasın.
Cana yakın içten ve samimi.
Yaşının gerektiği zaman çocuksu olabiliyor gerektiği zaman da ciddiyeti elinden bırakmıyorsun.
Yüreğin de ki tebessüm hiç eksik olmasın ablan ve ailen ile bir ömür boyu mutluluk sizlerle olsun inşallah.
Ellam deyişin bile senin ne kadar içten güzel yürekli bir insan olduğunu simgeliyor zaten :)

Memnun Oldum iyi forumlar :)

saolasin haci, sanda keyifli forumlarin olsun :hi:

Öncelikle aleyküm selam.
Şu forum içinde sempatikliğine hayran kaldığım bir kaç üye arasındasın.
Cana yakın içten ve samimi.
Yaşının gerektiği zaman çocuksu olabiliyor gerektiği zaman da ciddiyeti elinden bırakmıyorsun.
Yüreğin de ki tebessüm hiç eksik olmasın ablan ve ailen ile bir ömür boyu mutluluk sizlerle olsun inşallah.
Ellam deyişin bile senin ne kadar içten güzel yürekli bir insan olduğunu simgeliyor zaten :)

amin hacim ecmain olsun, hepimiz ailemizlen birlik huzur baris sevgi saygi icinde yasayalim :d
dediklkerin icin de eyvaELLAH, te$$kurlerrr :kiki:

Nickname değiştirildiği an bu posta yorumunu yapacağım..
Bu denli içten bu denli candan sempatik bi şekilde kendini tanıtan biri bu nickname ile olmamalı bence..

merabayın. lisans eğitimim bitsin fransa veya avusturyada akademik çalışmayı planlıyorum ben de. gördüğüme sevindim.

merabayın. lisans eğitimim bitsin fransa veya avusturyada akademik çalışmayı planlıyorum ben de. gördüğüme sevindim.

merabayin,
avusturya sec bence direk sen, ugrasma buralarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri