Öncelikle 19 yaşımdayım 20 yaşına giriyorum Temmuz 1'de. yoo yoo tabiki de hediye beklediğimden demiyorum belirteyim yine de dedim neme lazım :p Doğma büyüme Balıkesir'liyim sonradan ailem kalktı İstanbul'a geldi ne varsa sanki :hih: Bende dedim sevmedim İstanbul'u nasıl bir şehir kalabalık kalktım gittim Balıkesire üniversiteyi de orada okumaya karar verdim. Sonracığıma tabi tatillerde mecbur ailemin yanındayım ama alışamadım ben İstanbul'a kalabalık bir şehir yani.. Balıkesir Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği okuyorum çokta memnunum efendim ne diyeyim :benmi:
Çok agresifimdir ruh halimde görüldüğü gibi çok çabuk sinirlenirim ağlarım kırar dökerim etrafı deliyimdir biraz. Deli damarıma basılmasa iyi kızım aslında (:
Esmer yeşil gözlü 1.68 boyunda 55 kilosunda bi kızım işte..
Güzel olduğumu düşünmüyorum.kendime sorduğum bir soru da değildir bu.
En iyi dostumun ruhum olduğunu düşünüyorum
mezara girerken onun bile kaçacak olması bunu değiştiremez herhalde..
Ayarsız bir kişiliğim
sıcağı çok sevmem
soğuktan pek bi nefret ederim ılıkta 15 saat gık demem otururum 16. saat uyurum karnımın acıktığını 3 dakikada bir farkederim 5 dakika sonra da yemek yerim ışıklar kapalı uyuyabilirim ışıklar açıkken de uyuyabilirim zaten genelde daima uyuyabilirim. bi çıkardığımı 15 kez daha giymezsem rahat edemem.
survivor yarışmasına Nihat Doğan'la yarışabilirim. yaşamayı severim yaşamayı seveni daha çok severim yaşamayı seveni daha çok seveni ise tadından yiyemem.
Nüfus cüzdanımdaki fotoğrafımdan nefret ederim o fotoyu çeken keltoşa da burdan sevgilerimi iletirim.
Ben paraya para demem para benim olmayınca ama güzele güzel derim güzel benim olmasa bile..
Ayağımı yerden kessin diye uyuşturucu satın almam.. Başak burcuyum
Gözlerim açıkken de dinlerim ben İstanbul'u.. Neme lazım
tinercisi kapkaççısı.. Ortalık sakat 
Emoları ve apaçileri sevmem. Seveni de sevmem...
Hiç acı kahve içmem kimsenin hatrını çekemem.. Delirsem bile huni takmam kafama..
Türkü severim türkü dinlerim yeri geldiğinde arabesk damardan bile girerim şimdilik bu kadar öpüyorum iyi forumlar. :dyg:
Çok agresifimdir ruh halimde görüldüğü gibi çok çabuk sinirlenirim ağlarım kırar dökerim etrafı deliyimdir biraz. Deli damarıma basılmasa iyi kızım aslında (:
Esmer yeşil gözlü 1.68 boyunda 55 kilosunda bi kızım işte..
Güzel olduğumu düşünmüyorum.kendime sorduğum bir soru da değildir bu.
En iyi dostumun ruhum olduğunu düşünüyorum
Ayarsız bir kişiliğim
survivor yarışmasına Nihat Doğan'la yarışabilirim. yaşamayı severim yaşamayı seveni daha çok severim yaşamayı seveni daha çok seveni ise tadından yiyemem.
Nüfus cüzdanımdaki fotoğrafımdan nefret ederim o fotoyu çeken keltoşa da burdan sevgilerimi iletirim.
Ben paraya para demem para benim olmayınca ama güzele güzel derim güzel benim olmasa bile..
Ayağımı yerden kessin diye uyuşturucu satın almam.. Başak burcuyum
Gözlerim açıkken de dinlerim ben İstanbul'u.. Neme lazım
Emoları ve apaçileri sevmem. Seveni de sevmem...
Hiç acı kahve içmem kimsenin hatrını çekemem.. Delirsem bile huni takmam kafama..
Türkü severim türkü dinlerim yeri geldiğinde arabesk damardan bile girerim şimdilik bu kadar öpüyorum iyi forumlar. :dyg: