Kitaplar ve bilgisizliğimin yüzleşmesi.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Telefondan sesli PDF okuyucu bir program indirdim ve istediğim kitapları PDF olarak indiriyorum ve dinliyorum muazzam bir şey.

Arkadaşlar İnanın bana bu o kadar güzel bir olay ki Daha önce çok kitap okumuştum ve gözlerim Harab Oldu şimdi yazıların her şeyi sesli olarak dinleyebilir oldum süper.

Merak edenler için söyleyebilirim Zen PDF okuyucu diye bir program buradan PDF dosyalarınızı okuya bildiğiniz gibi �stediğiniz bir yazıyı kopyalayıp yapıştırınca da dinleyebiliyorsunuz gazete yazıları makaleler hepsi dahil.

Okumanın yerini hiç bir şey tutamaz bende. Her hafta bir ebook indiriyorum mideye.

Evet sana Kesinlikle katılıyorum ancak okumak eylemi İlla gözler ile yapmak gerekmez sonuç itibari ile yazılan şeylerin anlamını anlamak değil mi ben bu sesli kitap dinleme olayını çok sevdim Ve bunu yaptığında PDF için internetin olması gerekmiyor internetsiz de dinleye biliyorsun mutlaka tavsiye ederim bence

başlık hiç uyumlu değil ama neyse; telegram üzerinde kitap kulüpleri var, ben de orayı önereyim bari : dd

sesli kitap yerine podcast dinlemekte bir seçenek.

Önerilerin için çok teşekkür ederim Ancak şu anda ben bulduğum Bu yöntem ben çok çok memnunum her neyse sonuç itibarıyla okumak kadar güzel bir şey yok

Önerilerin için çok teşekkür ederim Ancak şu anda ben bulduğum Bu yöntem ben çok çok memnunum her neyse sonuç itibarıyla okumak kadar güzel bir şey yok

Şimdi sayfamızdan olabildiğince yararlanabileceği mi düşünüyorum konuları ve başlıkları okudukça çok seveceğim den eminim inşallah sizlere de faydam olur

Vallahi İşte şimdi o konuda biraz sıkıntı var buradan Ben link atamıyorum henüz telefonda onu beceremiyorum ama isterseniz size okunacak kitaplar olarak birkaç Önerim olur

Mesela Taha Akyol İlber Ortaylı'nın karşılıklı diyalog halinde olan bir kitabı var tarihin gölgesinde Bu kitabı mutlaka tavsiye ederim

Halil İnalcık devlet-i Aliyye isimli 2 büyük kitap var Bunlar da mutlaka tavsiye ederim Ben henüz birincisini okuyorum muazzam bir kitap

Geri