Kitaplar Sadece Okumak İçin Mi?

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kültür ve Sanat Etkinlikleri
Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
Benim için çok anlamı var kitapların ama ben böyle estetik görüntüsünden ziyade kütüphane rafında rastgele hatta boyutları farklı farklı dizerek büyüklü küçüklü görmeyi seviyorum : )

Ama bunlar çok yaratıcı olmuş, teşekkürler paylaşım için :o

Yo,

1- Çok sayıda kitabımız varsa ve karyolamız kırılmışsa, zemine bir yahut iki sıra kitap dizip, üstüne de yatağımızı koyabilir ve böylelikle direkt taştan soğuğu çekmeden yeni karyola alana kadar idare edebiliriz.

2- Çok özel ve çok aşırı üst düzey fotilerimizi saklamak için cd ye atıp, üstüne kimse çakozlamasın diye asetat kalemiynen, "Klasik musıki - Nihansın Nudeden" yazabilir ve cdyi muhtelif kitaplarımızın arasında uzun seneler saklayabiliriz.

3- Gel sana kitaplığımı göstereyim, adlı, oldukça dostane yaklaşım ve davetlerle, humanlarla sosyalleşebiliriz, yeter ki, ilgi çekici bir kitaplığımız olsun.

yaratıcılık böyle bir şey mi değil ya olmasın lütfen...
kitaplar okumak için miymiş sadeceymiş mişmişş ne için olacak başka affedersiniz?
her haltın bokunu çıkartıp sanat diyemememiz lazım

yazdığı her cümledeki her kelimeyi en az bir harf eksik yazan sms kısaltma ruhunu yaşatan aleyna vardı değil mi
vayyy beeee

ooh, sanat sepet işiymiş. okuduğum kitapları sadece okumakla kalmayıp bir tarafımıza sokmamız gerektiğini önermişlerdir diye çok korktum...................

kadeh kaldırıyorum arada kütüphame
çok güzel ama yaaa

Geri