Kitapella

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Nickinden anlaşılacağı üzere dolu dolu birisi :) kısa bir süre oldu tanışalı iyikide tanışmışız dediğim birisi :777207ocs00i2io2: umarım uzun süreli bir arkadaşlığımız olur ve karşılıklı sohbet etme şansımız olur kendisiyle :anla:

Kendisini Kore yarımadası insanlarına adamış, zeki, çalışkan(gerçekten çalışkan) ve bilgili bir kuzudur.

Kendisini sık sık seviyorum ve seviyoruz...

Denk geldikçe okurum kendisini
Duyarlı biri herşeyden önce sempatik olabiliyor bazen en azindan benden daha çok:)
Kitap okumayı seviyor benim gibi
Burda sevdikleri varsevenleri de
Insana rast gelesiniz sevgili Kitapella

Dops dolu bir üye.
Sevimli de ayni zamanda.
Kibirsiz.

Ya ben buraya ne yazayım? İçinizde en eski tanıdığım, en çok sevdiğim. Yeri gelip en güzel yaren,yeri gelip en güzel sırdaş, yeri geldiğinde en bilgili öğretmen oldu bana hayatımda. Bunları yazdığımda bazı arkadaşlar yürüme falan algılıyor ama ona olan saygım ve sevgim, basit bir yürüyüşten ibaret değil. Her insanın hayatına degmesini isterdim ama kusura bakmayın,bize yetecek kadar var. Seviliyorsun kivirbas!

Son düzenleme:
kendisi değişik biriydi en son şey yazısını okumuştum Astral seyahat konusuna bi yorumu var-dı > astral seyehat yaparak aldatıldığını öğrenmiş maushshahhahshshsysyahzhahagshahahsgahahahahsha o günden sonra kendisini bloklamistim iyi oldu foruma gelmior artiikk .s.s.s

Çok yaratıcı bir kullanıcı ismi var. Kitapella.

En son bir yorumuna şahit olmuştum,
astral seyahat konusunda
kendisi şey yazmış
Aldatıldığımı , Astral seyahat sayesinde öğrendim :\

Nerelere kayboldu
Eşsiz bir üyeydi.
Bu gönderiyi okursan forumu üç kere tıklat.

En son Huysuz da beraber okey oynamıstık tabıkı yıllar oldu. bilgi birkimi olaylara bakış açısı oldukca farklıdır . forumun ilk kurulduğu yıllardaki katkısı oldukca farklıdır.
mutlu kal abla

Geri