Kitap Okurken Uykunun Gelmesi

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4520 gün önce görüldü
Hiç uykun yoksa bile yavaş yavaş gözlerinin kapanması

* Kitap okurken vücudun aldığı şekle göre değişebilecek durum.

Bi de bunun kız kardeşi vardır: ders çalışmak.
İki kardeş olmayan uykuyu çok güzel getirirler. Yatağa uzanayım dersin bu defa uykun kaçar, sonra ders çalışma kitap okuma hevesin kaçar, sonra kişi ağzını açar kalır öyle :honk:

Hepte gece okuyasım tutuyor, sonra okurken uyuyakalıyorum :bekle

gece okurum bende kitaplarımı bazen öyle bir yerde uykum geliyor ki direniyorum uykumun gitmesi için...
kötü bişeysin.s.s

Merak ettiğim öğrendiğim bişide uykum kaçıyo bünyede aykırılık var anacım nabıcan

Tam tersi, uyku denen bir şey kalmaz..

Uzun zamandır olmayan şey

birkac sene evvel keyif aldigim sey kitap okumaktan ziyade,
geceleri sabaha kadar kendimi zorlaya zorlaya, yatakta sere serpe dirseklerimin üstünde, yüzüstü, sırtüstü, odada dolasarak bi sekilde kitap okumakti.
bazen bir kitabi okurken cektigim farz edilen sikintiyi, tek bir cümlenin yüzü suyu hürmetine helal ettigim çok oldu
Simdi hic yok öyle ısıgı görene kadar uykuya kitap icin direnisim. kanim mi duruluyor, nedir?

Kitap da konu da çok ilgimi çekse de zaman zaman yaşadığım bir durum ve sonra yeniden aynı bölümü okuma zorunluluğu hissediyorum.

En son okuğum kitapta epey oldu deli gibi elimden düşürmüyordum ne uyuması.

Ben de okumuştum ve bu acı tecrübelere o dönem birebir şahit olan insanlar da tanıyorum. Kelimenin tam anlamı ile insanlığın bittiği yer ve yenileri farklı savaş ortamlarında halen yaşanıyor.
Kitap değil gerçek hayattan alıntı gibiydi pskolisini atmak uzun sürdü.

Geri