Kitap Okurken uykum geliyor ne yapmam lazım?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Kitap okurkenCidden geliyor uykum. uyukumu aldığım halde geliyor ders çalışamıyorum.. Kitap okumayıda çok severdim ne yapmam lazım

Yanında kahve veya çay iç mesela .Ara vererekte çalışabilirsin :)

Benimde geliyo, biraz ara verip sonra yeniden devam ederim...:)

Bu canının sıkılmasından kaynaklanan bişey ben genelde okumuyorum öyle şeyler olunca :)

Odaklanma problemin olabilir. Kitabı hissetmen gerekiyor.

Okumaya başlamadan yarım saat önce nikotin depola gelmiyor.

Bu daha çok kitaba ve odanın sıcaklığına bağlı oluyor bende bi de oturmuyorsam kesin uyuyorum :p

Seveceğin ve akıcı kitapları oturarak okumayı dene :)

Aynı Sorun Bende de var. Kitabı 1 günde bile bitirebilecek biriyim ama sırf bu uyku gelme yüzünden bitiremiyorum :)

Gündüz vakti zaten okuyorum kitap işteyken 1 saat molam onuda kitap okuyayım diyorum 15 dakikadan sonra uykum geliyor.. bende yatıp uyuyorum zate.. çayda içsem aynı bir konuşursam uykum gelmiyor hem konusup hem de kitap okunmuyor başka ne yapmam lazım..

En iyisi sen kitap okuma başka bişey yap zorla kitap mı okunur :D

- Emin ol Bu sorun Tek Sende Yok.
Ben Kitap Kurduyumdur. Sayısız Kitaplarım vardır,Aldgım Zaman Kitap 2den Fazla Alırım.Fakat Son Aylarda Tam okumanın En Can alıcı Yerinde uyur kalırım. Dikkatini Kitaba ver, olayları kendin Yaşıyormuş Gibi Düşün. Bu Ders konusunda Bir şikayetse, ona hala tıp Çözüm bulamadı kaldı ki biz bulalım :D

Yatarak ya da uzanarak okuyorsan normaldir. Öyle yapınca ben de uyuyorum çünkü. Masa başında ya da yatakta oturarak oku.
Ayran, yoğurt uyku yapar bunları tükettiysen.

Kafa dolu ise, uyku gelmiş ise zaten kitaba odaklanılamıyor. Ses yok denecek kadar az olmalı yok denecek kadar diyorum çünkü fon da mrıldanır gibi bir müzik eşlik edebilir o anlarınıza. Sıcak içecekte alabilirsiniz ben bu aralar latteye sardım uykumu alsın diye değil tabi.
Malum sıcaklar da daha da zorlaşıyor okumak o yüzden serin bir yer tercih edin diyorum ben.

Kitabı yastık niyetine kullan..: ))

Geri